Kijina majka: Sloba se vraća mojoj ćerki

Autor: D. Lukić - G. Doljančević

Zadruga

07.05.2018

05:15

Nakon što su se Kristina Kockar i Slobodan Radanović emotivno zbližili posle smrti njenog oca Miloša Kockara, Kijina majka Nadica Zeljković je ubeđena da će njih dvoje sačuvati brak.

Kijina majka: Sloba  se vraća mojoj ćerki

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (5)

Loading
Ilija Toić

07.05.2018 05:40

Sloba se prema kristini ponašakorektnojer je to ljudski.Nema on nikakva osećanja prema njoj.Nikada se neće vratiti niti biti više sa njom.Vrlo jednostano,on voli Luu više od svog života.Pucaju ,svadjaju se ali su emocije jače od njih.rugo,onje prvo pitao Luu da peva sa njim,ona ga je odbila, jer ga je ostavila prehodni dan.Potom mu se Kristina nametnula kao krplje itražila da ona peva,on jeodbijao ina kraju prihvatioOvo je samojednavelika igra. Sloba neće dozoliti sebi luksuz da ponovo upadne u njenu mrežui. manipulatorka je ifoliran.Njen jego ne može dovzoliti da nju nekošutne, onamora biti ta koja će to učiniti. Ona je zlo od žene.

Odgovori 18 34
Jefi Arsić

07.05.2018 05:46

Provijcijalko, ser..mo se mi na tvoje reči "moj brak", "moj muž", jer si ga varala. Znaš li sa koliko njih s ibila? Sve se zna, čak se i.mediji konstatno oglašavaju.Ti si bolesna osoba kojoj je pod hitno potrbnatrapija. TOliko si "pametna" pa misliš da jevenčani list tapija na muškarca i jedini dokaz da brak postoji. Ti si lažni moralista, lažna žena.Samo voliš sebe i novac.Sloba više nikada sa tobom neće biti.

Odgovori 15 35
Dijana

08.05.2018 06:07

Kristinina majka,obzirom na svojejgodine, trealo bi reanlije da sagleda situaciju. Sloba voli Lunu više od svog života. Prema Kristini se ponaša u skladu sa ljudskim manirima, što bi uradio i za druge, jer je on čovek,za razliku od nje.Od NJIHOVOG POMIRENJA NEMANIŠTA.Ne može ga niko izmanipulisati više.

JefimijaBanovo brdo

09.05.2018 09:53

Bolje mamicej sanjaj jljubavnika Andrijusa njim sibliža.Nikada Slobaviše nećesanjom biti, bezobzhira nalunu.Njihova priča je zaršena.Nemojte se više folirati..On voli Lunu više odsvogjživotsa ij želi jdaostane sa nom..

Simon

10.05.2018 10:26

Luna je pružila Sobi srce na dlanu.Iskrena i bezuslona ljubavS.loba je voli više od života.nikada se vratiti Krstini nećle. To sušuplje priče i bacanje prašine uoči.Čudno je da u vašim godinama ne možete realno proceniti jsituaciju, to je svojstveno samo manipulatorima,folirantima i dr. SLOBA I LUNA ZAUVEK ZAJEDNO.Do pobedeeeeeeeeeeeee