ISPLIVALA SLOBINA TAJNA PREPISKA SA MALOLETNICOM, KIJA SLOMLJENA!

Autor:

Zadruga

16.01.2018

10:23

Sinoć su kod Dušice Jakovljević u emisiji gostovali novinari koji su postavljali pitanja zadrugarima. Upravo zahvaljujući njima Kristina Kockar, još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, saznala je za još jednu tajnu prepisku pevača i izvesne Slađe dok su bili zajedno.

ISPLIVALA SLOBINA TAJNA PREPISKA SA MALOLETNICOM, KIJA SLOMLJENA!

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (8)

Loading
Nina

16.01.2018 10:43

Eeee moja Kijice! Volimo te puno, a sa ovim balvanom i ljubavnicom Bog će se obračunati.

Odgovori 20 1
Milica

16.01.2018 10:49

“Prolivene ženske suze znaj, Bog broji sve I svaku što pala je zbog nje tugom platiće To što sam ranjena ja nju ne krivim ništa Sa tobom sudbina moja joj ne gine ista Kada bi znala da moju tugu je ukrala Mojim se suzama ne bi sladila nikada” ~Đogani “Ženske suze” Vidite kako je lunjarina strina otpevala poučnu pesmu za lunjaru i zlobu.

Odgovori 20 1
LJUBICA

16.01.2018 14:14

Slobo, ode tvoja karijera, narod te nikada nece voleti bez obzira sto lepo pevas.

Odgovori 23 0
JC

16.01.2018 18:49

Najodvratniji i najneljudskiji par ikada balvan i fuksa! Razija jesi se dovoljno promovisala ili ti nije nikada dosta. Iluzorno je pitati da li tvoj sadasnji suprug, koga si uzgred budi receno na isti nacin maznula od njegove trudne devojke, aminuje da se igras sa jos zivota. Ocigledno je i njemu to normalno. Tvoja cerka i ti ste olicenje nemorala, neljudskosti, neobrazovanosti, manipulatorstva i svega onoga sto ne lici ni na jednu osobinu razumnog ljudskog bica, sotone ste obe. Balvana mi je ispod casti komentarisati, isti je njegov tata. FUJ!

Odgovori 13 2
Mara Dalic

16.01.2018 19:59

Slobodane, usao si kao pjevac kojeg zena snazno i bezuvjetno podupire. Izaci ses kao svaler, koji trpi strokavu i priglupu ljubavnicu, samo zato jer zivis u zabludi da ce da te udomi bolje od Kije. Pjevaces pod satorom za 50eura i plakaces zbog neostavrene karijere i snova, koje je Kija kvalitetno i sistematicno podrzavala. A Luna? Pa njoj ce mama i dalje da posudjuje haljine i da ju prodaje po emisijama u nadi da ce ju podici iz pepela.

Odgovori 14 1
Snjezana Sany

16.01.2018 21:31

Ne smej te se tudim suzama, mogo bi se I ti u gorim gusiti.Zar je danas najteze posjedovati karakter?A sudeci ovim vrabcima od mozgova da nazalost jeste.Kija do pobjede! Samo kukavice mogu da podrzavaju ova dve nebulozne osobe i njihove postupke!

Šunjalica

16.01.2018 22:11

“Ovo je jedan surov i realan prikaz drustva u kojem zivimo. Niko tu nije slucajno, sve je jako promisljeno, a ucesnici nisu nista drugo nego zrtve istog tog drustva. Budzeti su tako osmisljeni da naprave "klasnu" razliku i stvore klanove. Ovi sa vecim budzetima kupuju cigarete i alkohol i u nedostatku novca, kradu i otimaju hranu. Kao i u realnom sistemu- nista ne ide po zasluzi vec po "dobrim vezama". Ubacili su jednu poznatu i staru glumicu koja od svoje slave nema nista jer se danas umjetnost ne cijeni, a u svakodnevnoj borbi za opstanak, pokazuje uzasnu pohlepu i halapljivost. Imamo tu propale sportiste koji pucaju pod dejstvom alkohola, kocke, nemorala. Djevojke koje izgledaju "po danasnjim mjerilima ljepote" ali sumnjivih zanimanja i zivotnih prica. U centru citavog koncepta je ljubavni trougao u kojem je prikazan danasnji slab i iskompleksiran muskarac koji ima pored sebe dominantnu zenu i koristi prvu priliku da takvu zenu zamijeni nezrelom klinkom i obrne uloge u svom zivotu, a ne shvata da problem nije u zeni nego njegov problem lezi u njegovom odnosu sa majkom. Svako od njih ima ulogu koja je nosilac jednog dijela drustva. Za kraj, Miki predstavlja skup onih pravih vrijednosti, ima nevjerovatnu inteligenciju koju u zivotu nije iskoristio, svjestan je toga i kritican je prema sebi. Pokusava biti pravedan (podjela budzeta, hrane), edukativan (kada ih tjera da citaju, kviz, kritikovanje danasnje muzike, prijedlog za bioskop) i prijatelj kada im dijeli surove ali realne savjete. Medjutim kao takav, on nije interesantan i podoban da bi se vecina priklonila njemu. Miki je Don Kihot u Zadruzi a jedan nesrecan i neshvacen covjek u zivotu. Bravo za Mitrovica, lijepo nam je docarao realnost u prividno raskosnom ambijentu. Pozdrav za sve realne ljude.” Šunjalica U štikli

gordana

17.01.2018 12:48

@Šunjalica - Potpuno tačna analiza.