Manekenki estetski zahvati došli glave: CRNA BOJANA, ŠTA TI JE SA USNAMA?!

Autor:

Zabava

15.08.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Bojana Rajić Đurđević šokirala je sve svoje Instagram pratioce kada je postavila novu fotografiju na kojoj njene usne izgledaju skroz izdeformisano i neprirodno.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Bojana Rajić izvadila silikone

Kako u skorije vreme nije šerovala aktuelna dešavanja iz privatnog života, njena sadašnja pojava totalno je drugačija od one na koju smo navikli. Iako je Bojana poznata po ogromnim usnama, koje joj je pre nekoliko godina hirurg i smanjio, pa su izgledale bolje, ovog puta ne znamo šta se desilo. Gornja usna je ogromna i od silnih ubrizgavanja silikona, a nakon toga i vađenja istih poprimila je izgled kakav Bojana u životu nije mogla da zamisli.

Foto: instagram.com/bojanarajic
Silikoni u ustima

S obzirom na to da je Bojana prirodno veoma lepa i atraktivna žena koja je, otkako je postala poznata, uvek važila za osobu od stila koji su mnoge dame kopirale, ovakav problem na licu njoj stvara veliki problem.

 Bojana bi sada da sredi taj nedostatak i ne pita koliko košta

 

- Rajićka se trudi da to sakrije, ne slika se mnogo i ne izbacuje selfi fotke kao što je nekada radila. Ona pokušava da pronađe hirurga koji bi joj sredio haos od usana koji su joj napravili prethodni plastičari i ne pita koliko košta intervencija. Spremna je da ode bilo gde u svet ukoliko bi to bila garancija da će njene usne ponovo biti onakve kakve su bile pre nego što je počela da ih puni i ubrizgava silikone u njih - kaže izvor blizak manekenki.

Ove estradne dame su vadile silikone

 

Smanjila usne

Manekenka Olja Crnogorac je među prvima rešila da smanji ogromne usne, koje je godinama nosila i koje su bile njen zaštitni znak. Iako ih nije previše izmenila, one sada izgledaju dosta prirodnije.

Smanjila grudi

Folk zvezda Ceca Ražnatović je početkom ove godine smanjila grudi.

- Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom - rekla je nedavno Svetlana. Iako joj je veoma lepo stajalo bujno poprsje, sa manjim dekolteom i njenim mladalačkim licem, Ceca sada izgleda kao devojčica.

Stavljala silikone u grudi, pa vadila

Folkerka Stoja Novaković dugo je trpela bolove u leđima zbog petica koje je ugradila na nagovor direktora "Granda" Saše Popovića. Ona je jednog dana prelomila i zakazala operaciju smanjivanja grudi. Nakon petica Stoja je samo učvrstila ono što je upropastila prethodnom operacijom.

Zbog zdravlja izvadila silikone

Folk pevačica Tina Ivanović godinama je važila za najprsatiju ženu na estradi, ali usled zdravstvenih problema ona je zauvek izbacila silikone iz svog poprsja. Nakon toga javno je apelovala na sve devojke da nikada ne rade silikone ako nemaju potrebe za tim.

Zbog implantata umalo umrla

Starleta Tamara Đurić imala je neviđene komplikacije prilikom ugradnje veštačke guze. Ovoj rijaliti-zvezdi je život visio o koncu mesec dana, dok lekari konačno nisu uspeli da iz njene zadnjice izvade sve štetno što je plastični hirurg ubrizgao ne bi li njena guza bila veća.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading