RAZOTKRIVEN UŽASAN ŽIVOT MELANIJE TRAMP: Živi u Beloj kući kao u zatvoru

Autor: Republika

Svet

28.04.2018

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo da nema žene na svetu koja se bar na trenutak ne bi zamenila sa Melanijom Tramp. Možda ne toliko zbog Donalda, koliko da bi osetile čari života u Beloj kući. Iako na prvi pogled sve deluje savršeno i glamurozno, prva dama Francuske Brižit Makron otkrila je novinarima da "nije zlato sve što sija", i da je Bela kuća poput nekog zatvora u kojem kopni i najlepša prva dama sveta Melanija Tramp.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija Tramp

Kako je Brižit ispričala za Le Monde, Melanijin život je prilično ograničen, što ona vidi kao razlog zbog kojeg je Slovenka tako hladna u javnosti.

- Prva dama ne može ništa. Ne može čak ni da otvori prozor na Beloj kući. Ne može da izađe napolje. Mnogo je ograničenija od mene. Ja svaki dan mogu da izađem u Parizu - rekla je Makron i dodala da to nisu jedine restrikcije s kojima se Melania suočava.

Brižit je otkrila da Trampova supruga ne sme da kaže, niti uradi ono što želi, jer je mediji stalno snimaju i prenose sve što čini.

- Sve se proučava i to preterano. Ona je jaka ličnost, ali se baš trudi da to sakrije. Ona se često smeje, ali to ne pokazuje u javnosti, bar ne kao ja - dodala je Francuskinja i otkrila kakva je Melanija privatno.

- Privatno je ona draga, šarmantna, inteligentna, veoma otvorena i zapravo jako zabavna - rekla je Brižit.

Makronova supruga je istakla da ona i Melanija imaju dosta toga zajedničkog. Kaže da imaju sličan smisao za humor, a otkrila je i da Melanija dobro priča francuski, te su radu razgovarale tokom njene nedavne posete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading