UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! U BANKU DOŠLA SA MRTVIM ČOVEKOM U KOLICIMA: Htela da prevari sve kako bi došla do novca!

Autor:

Svet

17.04.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko se pokaže da je kriva može odgovarati za pokušaj prevare

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! U BANKU DOŠLA SA MRTVIM ČOVEKOM U KOLICIMA: Htela da prevari sve kako bi došla do novca!

Foto: Printscreen/Twitter/More Crazy Clips

U Rio de Ženeiru dogodio se neverovatan slučaj, kada je žena uhapšen jer je navodno pokušala da uzme zajam u banci dovevši mrtvog muškarca u kolicima.

Priču je prvo objavio TV Globo, najveći emiter vesti u Brazilu, a snimak je osvanuo na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi žena koja stoji na šalteru pored starijeg muškarca koji se nalazi u kolicima, oslovljava ga sve vreme sa "ujače", a pridržava mu glavu rukom, a čini se da će se svakog momenta prevrnuti.

“Ujače, slušaš li? Treba da potpišeš (ugovor o zajmu). Ako ne potpišeš, nema šanse, jer ne mogu umesto tebe“, kazala je.

Službenik banke je reagovao na ovo, sugerišući ženi da čoveku nije dobro, što se vidi i po njegovoj boji lica, a svi prisutni su se očigledno plašili da naglas izgovore ono što su sumnjali, a to je da je čovek u kolicima - MRTAV.

Na insistiranje službenika da sa čovekom nešto nije kako treba, žena se pravdala rečima da on inače nikad ne govori i da je prosto takav, zbog čega su zaposleni u banci ubrzo i pozvali policiju.

“U banci je već bio mrtav. Glavna stvar je da nastavimo istragu kako bismo pronašli članove porodice i saznali više o slučaju”, rekao je za TV Globo šef policije Fabio Luiz.

Ukoliko se pokaže da je žena kriva može odgovarati za pokušaj prevare.

Nadležni istražuju okolnosti pod kojima je muškarac preminuo, a njegovo telo je prevezeno u Institut za sudsku medicinu.

Snimak ovog incidenta je uznemirujući i možete ga pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading