NAJPOŽELJNIJI ROBIJAŠ ČEKA DETE SA MILIJARDERKOM: Ostavio ženu zbog ćerke vlasnika "Topšopa"

Autor: Republika

Svet

29.03.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je prošle godine usklikan na jahti u Bodrumu sa ljubavnicom, milijarderkom Klo Grin (27), niko nije ni sanjao da će najpoželjniji robijaš Džeremi Miks, zbog toga ostaviti zakonitu suprugu sa kojom ima sina i oženiti se poznatom bogatašicom.

RepublikaFoto: instagram.com/okmagazine
Džeremi Miks i Klo Grin

On je na svom Instagram profilu pod nazivom "Hot Felon", objavio porodičnu fotografiju, na kojoj nije moglo da se ne primeti da je njegova devojka, Klo, trudna. 

Kako prenose svetski mediji, Klo je u 4. mesecu trudnoće, a par se upoznao na odmoru u Turskoj. 

Džeremijev život se promenio 2015. godine, kada je njegova slika iz zatvora osvanula na društvenim mrežama, nakon čega je krenula svetska histerija za ovim "opasnim momkom", koji je nakon odslužene kazne uplovio u manekenske vode, gde je i upoznao sadašnju suprugu. 

Džeremiju je takođe ponuđeno i 100.000 miliona dolara za ulogu u porno filmovima, što je on za sada odbio.

Klo je inače ćerka Filipa Grina, vlasnika firme "Topshop", a u javnost jje dospela 2013. godine, nakon burne kraće romanse, sa bivšim mužem Dzenifer Lopez, Markom Entonijem. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading