OTAC ZADAVIO DVA SINA LANCEM, ŽENU ZAPALIO! Ćerka ujutru kad se probudila zatekla horor!

Autor:

Svet

11.02.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bareka je navodno zadavio svoju decu lancem, dok je svoju ženu spalio, a zatim rasturio njene delove tela po dvorištu.

OTAC ZADAVIO DVA SINA LANCEM, ŽENU ZAPALIO! Ćerka ujutru kad se probudila zatekla horor!

Foto: shutterstock

Italijanska policija

Užasna tragedija potresla je Palermo kada je 54-godišnji Đovani Bareca izvršio jeziv masakr, ubivši svoju suprugu i dvoje dece od 5 i 16 godina. Jedino preživelo dete, sedamnaestogodišnja ćerka, pronašla je tela svoje braće i majke, a sama priča o šoku i užasu koji je preživela.

 

 


Prema prvim izveštajima, Bareca je navodno ustao usred noći tvrdeći da je primetio demonsko prisustvo u kući pre nego što je nasrnuo na svoju porodicu. Ova tvrdnja postavlja pitanje da li je ubica bio možda povezan sa sektom, što je jedna od hipoteza koju istražitelji razmatraju. Takođe, saznanje da je ubijena žena imala ekonomske probleme dodatno baca senku na ovu tragediju.

Bareka je navodno zadavio svoju decu lancem, dok je svoju ženu spalio, a zatim rasturio njene delove tela po dvorištu.


Porodični prijatelji i rodbina izražavaju šok i nevericu nakon ovog stravičnog događaja. Opisuju Antonelu Salamone kao "slatku i ljubaznu" ženu, koja je obavljala poslove čišćenja u kancelarijama gradske kuće. Njene kolege i komšije takođe su zapanjene ovim događajem, ističući da nikada nisu primetili nikakve znakove neprijatnosti u porodici, osim finansijskih problema.

Bareca je opisan kao veoma religiozan i vredan čovek koji je radio naporno kako bi pružio podršku svojoj porodici. Ovaj detalj dodatno zbunjuje ljude u zajednici, jer se teško može povezati s monstruoznim delima koje je počinio.

Ova porodična tragedija ostavlja trajne posledice na zajednicu, dok istražitelji nastoje da rekonstruišu šta se zapravo dogodilo te noći u porodičnom domu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading