DEVOJČICU TUKLI RODITELJI, PA JE SMEŠTENA U HRANITELJSKU PORODICU: Pet dana kasnije dogodio se NEVEROVATAN preokret

Autor:

Svet

07.02.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je vidno uznemirena otišla od kuće u dom drugih ljudi

DEVOJČICU TUKLI RODITELJI, PA JE SMEŠTENA U HRANITELJSKU PORODICU: Pet dana kasnije dogodio se NEVEROVATAN preokret

Foto: Shutterstock

Slučaj devojčice u Rumuniji koju su navodno prvo maltretirali, a onda i tukli roditelji, posle čega ih je prijavila za nasilje, podigla je čitavu zemlju na noge.

Petnaestogodišnja devojčica prijavila je oca i majku Centru za socijalni rad tako što je posle navodnih batina okrenula broj telefona za takve slučajeve.

Služba je reagovala munjevito i prvo je devojčici obezbedila sigurnost za jedno veče, a onda su je takođe velikom brzinom poslali u hraniteljsku porodicu.

Zaprepašćeni roditelji morali su da daju iskaz i objašnjavaju da je nisu ni pipnuli. 

Polako ali sigurno klupko je počelo da se odmotava sve do trenutka kada se devojčica sama, posle pet dana provedenih u hraniteljskoj porodici nije predomislila priznavši svima da je lagala!

Ispostavilo se da su roditelji ćerki jednostavno branili da se viđa sa pet godina starijim momkom smatrajući da je on jako loš izbor za nju.

Zaljubljena devojčica sve je to teško podnela i rešila je da ih brutalno kazni, do te mere da je pola mesta ljudima u trenutku okrenulo leđa.

Devojčica se kasnije izvinjavala ne samo roditeljima koji su joj vidno nedostajali, već i Centru za socijalni rad uz obećanje da tako nešto nikad više neće ponoviti.

Nije poznato da li je ostala sa dečkom u vezi ili ne, ali jeste to da su se mnogi Rumuni, najviše roditelji, širom zemlje pobunili zbog ove priče.

Oni smatraju da nije fer da roditelj, čak i ako ništa ne uradi uvek bude dežurni krivac u očima službi jer se uvek prvo veruje deci odnosno omladini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading