SILOVAO, PRETIO, VEZIVAO I MUČIO DEČAKA ČAK ŠEST GODINA! Stefana konačno stigla zaslužena kazna! SUD DONEO PRESUDU, OGLASIO SE I INSPEKTOR KOJI JE VODIO SLUČAJ!

Autor:

Svet

23.01.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo zlostavljanje imalo je katastrofalne posledice na život žrtve, ali se nadam da sada može da nastavi dalje, znajući da Stefana Farbrodera čeka dugogodišnja robija, naveo je inspektor koji je vodio istragu.

SILOVAO, PRETIO, VEZIVAO I MUČIO DEČAKA ČAK ŠEST GODINA! Stefana konačno stigla zaslužena kazna! SUD DONEO PRESUDU, OGLASIO SE I INSPEKTOR KOJI JE VODIO SLUČAJ!

Foto: Credit: Kent Police / SWNS / SWNS / Profimedia

Stefan Farbrader (47) osuđen je na 18 godina zatvora u Britaniji zbog stravičnog zlostavljanja dečaka u periodu od 1991. do 1997. godine. Identitet žrtve nije saopšten, ali je poznato da ju je Stefan mučio, vezivao i preteći nožem, iznova silovao.

Jeziva priča prijavljena je policiji u Kentu 2018. godine, nakon čega je Stefan uhapšen u junu iste godine. Optužen je za 13 krivičnih dela, među kojima je i teško silovanje.



Stefan je tvrdio da nije kriv, a suđenje je održano tajno u Kentu u oktobru prošle godine. Sud je juče doneo presudu i osudio ga na 18 godina zatvora, uz doživotno isticanje na javnom spisku pedofila.

Inspektor koji je radio na ovom slučaju pohvalio je hrabrost žrtve što je imala snage da prijavi zlostavljanje. On je istakao da je žrtva podnela najstrašnije nasilje, fizičko i psihičko zlostavljanje, te da je Stefan koristio pretnje, vezivao je lisicama i držao nož pod grlom.

- Ovo zlostavljanje imalo je katastrofalne posledice na život žrtve, ali se nadam da sada može da nastavi dalje, znajući da Stefana Farbrodera čeka dugogodišnja robija - naveo je inspektor.

On je istakao da je žrtva godinama trpela stravično nasilje.

- Stefan je žrtvu, koji je tada bio mali dečak, zlostavljao godinama. Podvrgao ju je najstrašnijem nasilju, koristeći fizičko nasilje, pretnje, a takođe je žrtvu vezivao lisicama, i držao joj nož pod grlom - rekao je inspektor nakon izricanja presude.

Stefan Farbrader je inače je poznat kao pedofil sa rogovima i tetovažama, zbog, najblaže rečeno, specifičnog izgleda.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading