ŠTA SE OVO DEŠAVA MEĐU ZIDINAMA KRALJEVSKE PALATE? Princ Vilijam HITNO OTKAZAO sve svoje obaveze!

Autor:

Svet

18.01.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sama činjenica da je Kejt odložila predstojeća pojavljivanja u javnosti govori o tome da je do operacije došlo iznenada, jer u suprotnom ne bi za taj period ništa planirala.

ŠTA SE OVO DEŠAVA MEĐU ZIDINAMA KRALJEVSKE PALATE? Princ Vilijam HITNO OTKAZAO sve svoje obaveze!

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i princ Vilijam s decom

Vest da je Kejt Midlton, princeza od Velsa, primljena u bolnicu u Londonu na abdominalnu operaciju, gde se „očekuje da će ostati do dve nedelje" odjeknula je svetom kada je u sredu objavljeno saopštenje Kensingtonske palate.

Detalja trenutno nema mnogo, ali se na osnovu same objave može zaključiti da je britanska princeza iznenada završila u privatnoj londonskoj klinici.

Bez obzira na to koliko je odmeren ton saopštenja za javnost, njihova tvrdnja da je operacija bila planirana dovodi se u pitanje, jer se u trećem i poslednjem pasusu navodi:

- Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće angažmane. 

Sama činjenica da je Kejt odložila predstojeća pojavljivanja u javnosti govori o tome da je do operacije došlo iznenada, jer u suprotnom ne bi za taj period ništa planirala.

Ako kraljevski zvaničnici, kako je izneo Tajms, trenutno „čiste“ dnevnik princeze od Velsa na „nekoliko meseci da bi joj omogućili odgovarajuće vreme za oporavak“, onda je sve to bilo malo iznenadnije nego što se inače sugeriše u saopštenju.

Štaviše, ne očekuje se da će se Kejt vratiti javnim dužnostima bar do Uskrsa.

Sve ovo utiče ne samo na predstojeće javne događaje u kojima je trebalo da u čestvuje ne samo Kejt, nego i princ Vilijam, jer je on „predan tome da ostane uz nju koliko god je to moguće, a takođe je otkazao mnoge od svojih predstojećih obaveza“, navodi Tajms.

Foto: imageplotter / Avalon / Profimedia

Princ Vilijam

Poslednji član kraljevske porodice koji je ovoliko vremena proveo u bolnici bio je princ Filip 2021. Kada je pokojna kraljica imala operaciju kolena 2003, provela je samo dve noći u bolnici.

Dok je Kensingtonska palata jasno stavila do znanja da princezino stanje nije kancerogeno, treba se uzeti u obzir da će ona u bolnici biti dve nedelje, što znači da njeno zdravstveno stanje nije naivno, navode kraljevski komentatori.

Doktori iznenađeni dugim oporavkom

Prema rečima izvora iz Kensingtonske palate, princeza od Velsa se oseća dobro nakon operacije i oporavak teče kako je očekivano.

I dalje nije jasno koja je tačna priroda operacije, a Palata ne ne želi da otkrije bilo kakve detalje u vezi sa tim. Ipak, nije isključena mogućnost da će sama princeza odlučiti da o tome progovori u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Violeta

18.01.2024 16:10

KO BI POSLE OPERACIJE U STOMAKU MOGAO DA BUDE ORAN ZA RAD, BAR 15 DANA? MOZDA JE POLIP, KILA, NESTO SLICNO.