PRINC VILIJAM DOŠAO U POSETU KEJT MIDLTON NAKON JUČERAŠNJE HITNE OPERACIJE! Ne može bez supruge ni dan, USLIKAN na pragu bolnice! (FOTO)

Autor:

Svet

18.01.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton hospitalizovana je juče u privatnoj londonskoj bolnici.

PRINC VILIJAM DOŠAO U POSETU KEJT MIDLTON NAKON JUČERAŠNJE HITNE OPERACIJE! Ne može bez supruge ni dan, USLIKAN na pragu bolnice! (FOTO)

Foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Kejt Midlton juče je hitno hospitalizovana u bolnicu zbog operacije abdomena, a kako prenose britanski mediji, supružnik, princ Vilijam joj je došao u posetu.

Kensingtonska palata je potvrdila da je princeza od Velsa, Kejt Midlton, trenutno u bolnici i oporavlja se nakon uspešne operacije abdomena. Nakon što je operisana, malo je verovatno da će nastaviti sa javnim dužnostima do posle Uskrsa, kako je navedeno u zvaničnom saopštenju.

Foto: Stephen Lock / Polaris / Profimedia

dolazak Princa Vilijama u posetu Kejt Midlton

Ovaj događaj izazvao je pažnju javnosti i postao glavna tema u medijima širom sveta.

Podsetimo, iako detalji operacije nisu javno objavljeni, zvaničnici su potvrdili da je Kejt Midlton operisana i da se sada oporavlja. Princ Vilijam je pružio podršku svojoj supruzi tokom ovog perioda, a porodica i prijatelji su takođe uz nju. Ovo je podsetilo javnost na ranije zdravstvene izazove sa kojima se Kejt suočavala, te je izazvalo empatiju i interesovanje za njen oporavak.

Vest o operaciji Kejt Midlton izazvala je reakcije širom sveta, a mnogi su iskazali svoju podršku i želju za brz oporavak princeze. Ovo je još jednom skrenulo pažnju na javni interes za članove kraljevske porodice i njihovo zdravlje. Brojni pratioci kraljevske porodice izrazili su svoje želje za brz oporavak putem društvenih mreža i drugih kanala komunikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading