ZBOG NJENE FOTOGRAFIJE MNOGIMA SE SLOŠILO! Manekenka u studiju sedela NAORUŽANA do zuba, svima se digli objektivi! (FOTO)

Autor:

Svet

12.01.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su uvereni da je ona dobila oružje jer je bliska ministru.

ZBOG NJENE FOTOGRAFIJE MNOGIMA SE SLOŠILO! Manekenka u studiju sedela NAORUŽANA do zuba, svima se digli objektivi! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/natalydadon

Izraelska manekenka Natali Dadon pojavila se u jednom TV studiju naoružana pištoljem, a fotografiju je podelila na društvenim mrežama i izazvala burne reakcije zbog pozadine rata u Izraelu i borbe ministra nacionalne bezbednosti Itamara Ben-Gvira da civilima osigura oružje.

Mnogi su uvereni da je ona dobila oružje jer je bliska ministru. Bivši izraelski fudbaler Gil Vermut napao je manekenku na društvenim mrežama i izjavio da je "sramotno" to što je ona dobila pištolj pre njega, istakavši je da je "prijateljica ministra", prenosi Index.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataly Dadon (@natalydadon)

- Ja, rezervni oficir, koji ispunjavam sve kriterijume, još nisam dobio oružani list, iako sam podneo zahtev pre tri meseca. Nacionalistička maskota Natali Dadon, prijateljica kriminalca Ben-Gvira koja se borila s neposlušnim dlakama na obrvi, ipak je dobila - požalio se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading