NESTAO JE NA AERODROMU SA MAJKOM I DEDOM PRE 6 GODINA: Emotivni susret otetog dečaka Aleksa i bake Suzane, evo šta se krije iza nestanka!

Autor:

Svet

15.12.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radost ponovnog susreta

NESTAO JE NA AERODROMU SA MAJKOM I DEDOM PRE 6 GODINA: Emotivni susret otetog dečaka Aleksa i bake Suzane, evo šta se krije iza nestanka!

Foto: Greater Manchester Police


Baka 17-godišnjeg Aleksa Betija, Suzana Karuana (68) iz Lankašira, opisala je trenutak kada je prvi put čula unukov glas nakon šest godina kao "neverovatan".

Nakon dugih godina bez direktne interakcije sa Aleksom, Suzana je imala priliku da ga vidi i čuje putem video-poziva, što je bio izuzetno emotivan trenutak za nju.


Raisa Divajn (72), Aleksova pratetka, izjavila je da je dečak bio veoma srećan sa svojom bakom pre nestanka i da je bila užasnuta kada je nestao. Sada je izuzetno srećna što su ga pronašli. Ovaj susret je izazvao radost i olakšanje kako u Velikoj Britaniji, tako i u Francuskoj.

Foto: Greater Manchester Police

Aleks pronađen posle 6 godina

 


Radost i nadanja



Pomoćnik glavnog policajca Kris Sajks iz Velikog Mančestera izjavio je da je razgovor Alekse i njegove bake bio veoma emotivan, ali da će biti sprovedene dodatne provere po njegovom povratku u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Takođe, istakao je da je ovo ogroman trenutak za Aleksa, njegovu porodicu i zajednicu u Oldhamu.


Neočekivani preokret



Nakon šest godina, istražitelji su otkrili da je Aleks pronađen živ i zdrav nakon što je pobegao iz "duhovne zajednice" u ruralnom delu Francuske. Veruje se da je proveo dane pešačeći preko planina pre nego što ga je pokupio kamiondžija koji ga je odveo u policijsku stanicu u Revelu blizu Tuluza na jugu zemlje.


Tužna prošlost



Aleks je doleteo na aerodrom Malage u Španiji na unapred dogovoreno putovanje sa svojom majkom Melani i dedom Dejvidom, ali se nisu vratili kako je planirano, što je izazvalo opsežnu policijsku istragu zbog očigledne otmice dečaka.

Prisećajući se dana kada je troje trebalo da se vrati kući, Aleksova baka otkrila je da joj je trojac poslao video u kome su objasnili svoju odluku da napuste Veliku Britaniju i žive "alternativnim načinom života".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading