PALESTINKA POSLE OSAM GODINA ZATVORA U IZRAELU KONAČNO ZAGRLILA SINA! Razlog zbog kog je robijala je BIZARAN, evo zašto su je osudili za TERORIZAM! (FOTO)

Autor:

Svet

28.11.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isra je osuđena na 11 godina zatvora pod optužbom da je pokušala podmetnuti automobil bombu, dok je ona tvrdila da je požar izbio zbog kvara na motoru.

PALESTINKA POSLE OSAM GODINA ZATVORA U IZRAELU KONAČNO ZAGRLILA SINA! Razlog zbog kog je robijala je BIZARAN, evo zašto su je osudili za TERORIZAM! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Prema sporazumu koji je stupio na snagu između Hamasa i Izraela, oslobođeno je ukupno 78 Palestinaca i 39 izraelskih zarobljenika.

 

 

Među oslobođenima nalazi se i Mohamad dar Darviš (17) koji je proveo sedam meseci u zatvoru pod optužbom da je bacio molotovljev koktel na izraelske vojnike. On je rekao da mu se vrti u glavi od sreće.


Kada su oslobođeni Palestinci stigli na Zapadnu obalu, dočekalo ih je mnoštvo ljudi, a neki su čak mahali zelenom zastavom Hamasa. Posebno emotivan trenutak bio je susret Palestinke Israe Džabis sa njenim sinom Muatasimom, nakon osam godina izdržavanja kazne.

Isra je osuđena na 11 godina zatvora pod optužbom da je pokušala podmetnuti automobil bombu, dok je ona tvrdila da je požar izbio zbog kvara na motoru. Tom prilikom i ona je zadobila opekotine trećeg stepena. Njena borba za pravdu i slobodu sigurno će ostati upamćena.

Nakon što je puštena na slobodu nakon osam godina izdržavanja kazne, Isra je opet u prilici da zagrli svog sina Muatasima, koji danas ima 15 godina i dobar deo detinjstva je proveo bez majke.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading