"DRŽITE SE, DOLAZIMO"! Bajden sigurniji nego ikad da će Hamas osloboditi taoce!

Autor:

Svet

14.11.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujem da će se to dogoditi, ali ne želim da ulazim u detalje, naveo je Bajden.

"DRŽITE SE, DOLAZIMO"! Bajden sigurniji nego ikad da će Hamas osloboditi taoce!

Foto: Tanjug-AP

Američki predsednik Džozef Bajden danas je izjavio da veruje da će biti postignut dogovor o oslobađanju taoca koji su kidnapovani tokom napada Hamasa na Izrael 7. oktobra. U razgovoru sa novinarima u Beloj kući, Bajden je istakao da je svakodnevno vodio razgovore sa osobama koje su uključene u ovaj proces.

Bajden nije želeo da iznese detalje o tome kako će se tačno dogovoriti oslobađanje taoca, ali je naglasio da veruje da će se to sigurno desiti. On je istakao da je ova situacija vrlo delikatna i da je neophodno pažljivo postupati kako bi se osiguralo bezbedno oslobađanje svih talaca.

- Verujem da će se to dogoditi, ali ne želim da ulazim u detalje - naveo je Bajden, prenosi Si-En-En.


Ova izjava američkog predsednika je izazvala veliku pažnju medija, pogotovo zbog činjenice da je Bajden istakao da je svakodnevno vodio razgovore sa osobama koje učestvuju u ovom procesu. To ukazuje na ozbiljnost kojom se pristupa ovom pitanju i na napore koji se ulažu u cilju postizanja dogovora.

Bajden se takođe obratio i porodicama taoca, poručivši im da se drže i da ne gube nadu jer će američka administracija učiniti sve što je u njihovoj moći da se taoci oslobode. Njegovu izjavu prenosi Si-En-En, što ukazuje na značajnost ovog događaja i na pažnju koju pridaju svetski mediji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading