"UŽASNE SU VESTI IZ IZRAELA!" Oglasio se Zelenski povodom NAPADA HAMASA - njegove reči GAĐAJU U METU!

Autor:

Svet

07.10.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zelenski je istakao važnost otkrivanja svih detalja napada i pronalaženja onih koji su podržavali i pomogli u izvođenju ovog napada.

"UŽASNE SU VESTI IZ IZRAELA!" Oglasio se Zelenski povodom NAPADA HAMASA - njegove reči GAĐAJU U METU!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenski, osudio je razoran napad Hamas-a na Izrael i izrazio saučešće svima koji su izgubili svoje rođake i bliže u tom terorističkom napadu. Zelenski je takođe naglasio da je izraelsko pravo na odbranu neupitno.

Na svom javnom nastupu, predsednik Zelenski izjavio je: "Užasne su vesti iz Izraela. Moje saučešće svakome ko je izgubio rođake i druge bližnje u terorističkom napadu. Mi verujemo da će se red obnoviti i da će teroristi biti pobeđeni." Njegove izjave preneli su izraelski mediji, ali nije navedeno gde je ta izjava tačno objavljena.

Zelenski je takođe istakao važnost otkrivanja svih detalja napada i pronalaženja onih koji su podržavali i pomogli u izvođenju ovog napada.

Predsednik Ukrajine se obratio i ukrajinskim građanima koji se nalaze u zoni rizika u Izraelu, apelujući da slušaju naredbe lokalnih službi bezbednosti i budu oprezni. Takođe je najavio da će Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine i Ambasada u Tel Avivu pružiti pomoć ukrajinskim državljanima u Izraelu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading