NE, NE ŽELITE DA VAM MEDVED DOĐE NA RUČAK: Meksičkoj porodici se upravo to desilo - sedeli su SKAMENJENI dok je strašna životinja UŽIVALA U JELU (VIDEO)

Autor:

Svet

27.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivi trenuci su se odigrali u ekološkom parku Čipinkve u saveznoj državi Nuevo Leon, kada je jedna meksička porodica nenadano naišla na susret s opasnom divljom zveri - crnim medvedom. Snimak ovog dramatičnog trenutka postao je viralan na TikToku, privukavši pažnju širom sveta.

NE, NE ŽELITE DA VAM MEDVED DOĐE NA RUČAK: Meksičkoj porodici se upravo to desilo - sedeli su SKAMENJENI dok je strašna životinja UŽIVALA U JELU (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Prema izveštaju britanskog lista Dejli mejl, video snimak susreta porodice s medvedom skupio je više od šest miliona pregleda od trenutka kada je postavljen na TikTok u ponedeljak veče. Ovaj šokantan susret sa divljom zveri bio je zabeležen i na kameri.

 

Na snimku se vidi majka porodice kako ostaje izuzetno pribrana u ovoj kritičnoj situaciji. Ona čvrsto drži svog sina, a istovremeno mu prekriva oči kako bi ga zaštitila od potencijalno opasne situacije. Medved je, neustrašivo, popeo se na sto porodice i počeo prebirati po hrani koja im je bila pri ruci, uzimajući što mu se svidelo.

 

Ovo dramatično iskustvo postalo je posebno zastrašujuće kada se medved opasno približio dečakovoj glavi. Međutim, divlja zver je bila potpuno koncentrisana samo na plen, ignorirajući prisustvo porodice. Taj trenutak straha i napetosti trajao je nekoliko dugih minuta dok su se članovi porodice pokušavali smiriti i sačuvati prisebnost.

Nakon nekoliko napetih trenutaka, medved je odlučio preći na drugi kraj stola, što je donelo trenutak olakšanja porodici. Kamera je potom usmerena ka devojčici iz porodice, koja je ostala skamenjena na klupi dok je divlja zver njuškala oko nje.

Srećom, ovaj susret nije rezultirao povredama. Nakon što je završio svoj brzinski obrok, medved se okrenuo i sjeo s trpeze, mirno se povukao i vratio u šumu, ostavljajući porodicu zahvalnu na neizmernom olakšanju.

Ovaj incident je podsetnik na divlju prirodu koja okružuje ekološke parkove i naglašava važnost obazrivosti pri boravku u takvim prirodnim okruženjima. Srećom, porodica je uspela da ostane mirna i sačuva svoju sigurnost tokom ovog neobičnog susreta s medvedom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading