ŠOK OTKRIĆE! U vrtiću kome je dete umrlo od droge pronađen ŠTEK, u podu skrivali 10 kila fentanila!

Autor:

Svet

22.09.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njujorška policija (NIPD) je izvršila pretres privatnog vrtića u Bronksu nakon što je jednogodišnji dečak preminuo od sumnje da se predozirao fentanilom.

ŠOK OTKRIĆE! U vrtiću kome je dete umrlo od droge pronađen ŠTEK, u podu skrivali 10 kila fentanila!

Foto: pixabay.com

Tokom pretresa, pronađeno je između 8 i 10 kilograma droge skriveno na podu prostorije namenjene igri dece. Osim fentanila, pronađeni su i drugi narkotici.

Ovo otkriće izazvalo je ozbiljnu zabrinutost, a okružni tužilac Bronksa, Darsel Klark, ističe da postoje dokazi koji ukazuju na to da je vrtić bio koristi kao paravan za trgovinu drogom.

Prošle nedelje, policija je već pronašla kilogram fentanila ispod prostirke u drugom vrtiću u Njujorku, gde je jedno dete preminulo, a troje dece je prebačeno u bolnicu. Nikolas Dominiči, svega jedna godina star, bio je u ovom vrtiću u Bronksu samo nedelju dana pre nego što je umro od sumnje na predoziranje drogom.

Vlasnik vrtića Divino Nino, Grei Mendez (36), i njen stanar Karlisto Asevedo Brito (41) suočavaju se sa ozbiljnim optužbama za posedovanje narkotika s namerom distribucije, što je dovelo do smrti deteta. Oboje su pritvoreni bez mogućnosti kaucije i, ukoliko budu osuđeni, mogli bi se suočiti s doživotnim zatvorom.

Policija istražuje i ulogu supruga vlasnice vrtića, koji je došao na mesto događaja nakon što je saznala za loše stanje dece. Snimci nadzora i telefonski razgovori ukazuju na to da je suprug izneo nekoliko punih kesa za kupovinu iz vrtića. Trenutno, policija traga za njim kako bi razjasnila sve okolnosti ovog tragičnog incidenta, piše CNN.

BONSU VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading