KADIROV OTKRIO U KAKVOM JE STANJU, PODELIO SNIMKE IZ BOLNICE: Slava Svevišnjem, živ sam i zdrav! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.09.2023

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ramzan Kadirov se oglasio i otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju, kao i zašto je bio u bolnici.

KADIROV OTKRIO U KAKVOM JE STANJU, PODELIO SNIMKE IZ BOLNICE: Slava Svevišnjem, živ sam i zdrav! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lider Čečenije Ramzan Kadirov danima je glavna tema javnosti širom sveta, nakon što se pronela informacija da je u teškom zdravstvenom stanju, pa čak i da je na samrti.

Kako su strani mediji prenosili, on je navodno u životnoj opasnosti i stavljen je u veštačku komu zbog odbacivanja presađenog bubrega.

Međutim, on se sada oglasio na svom Telegram kanalu i objasnio zašto je bio u bolnici.

- Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za našeg dragog UJAKA Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjemu, on se već oporavlja. Tokom radnog putovanja u Moskvu, prvom prilikom sam posetio Centralnu kliničku bolnicu, gde sam ga zatekao dobro raspoloženog. I u bolničkom krevetu ne propušta priliku da naređuje članovima naše velike porodice. Razveselio sam svog dragog ujaka, poželeo mu brz oporavak i preneo reči ohrabrenja moje drage majke - napisao je on i dodao:

 

 

- Lekari u Centralnoj kliničkoj bolnici su zaista profesionalci sa velikim „P“. Zahvaljujući njima, naš dragi stric će se oporaviti od bolesti za par nedelja, uz dozvolu Uzvišenog Allaha.

Kadirov se ovom prilikom osvrnuo i na priče o njegovom zdravstvenom stanju.

- Prokomentarisaću i glasine oko mog zdravstvenog stanja. Slava Svevišnjemu, živ sam i zdrav i uopšte ne razumem zašto bi bila gužva i u slučaju moje bolesti? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading