''USTAO IZ KOME!'' Oglasio se Kadirov ŽIV i ZDRAV: Prošetajte i dovedite misli u red! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.09.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čečenski lider Ramzan Kadirov oglasio se nakon navoda da je u komi i na samrti.

''USTAO IZ KOME!'' Oglasio se Kadirov ŽIV i ZDRAV: Prošetajte i dovedite misli u red! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

O zdravstvenom stanju čečenskog lidera Ramzana Kadirova spekuliše se danima unazad, a vest da je u komi, odjeknula je širom sveta.

On se sada oglasio i demantovao glasine koje se šire, te pozvao one koji ne razlikuju istinu od laži na internetu da prošetaju na svežem vazduhu.

- Savetujem svima koji ne razlikuju istinu od laži na internetu da prošetaju na svežem vazduhu i dovedu svoje misli u red. Kiša divno okrepljuje - rekao je Kadirov na Telegramu.

 

Kadirov je podelio snimak svoje šetnje po kiši, gde je rekao da je prepešačio 11 kilometara.

Podsetimo, na raznim Telegram kanalima su se pojavile nepotvrđene informacije najpre da je Kadirov u komi, a onda da je preminuo u Centralnoj kliničkoj bolnici Administracije predsednika Ruske Federacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Čitalac

18.09.2023 13:06

Gde nađoste ovog "komentatora". On nije znao da vodi našu vojsku. Generale toliko si bio "omiljen" bio u vojsci da se još kiseli krivična prijava zbog mobinga protiv tebe. Dolijaćeš kad tad.