LIČNI LEKAR RAMZANA KADIROVA ŽIV ZAKOPAN? Izlečio je majku čečenskog lidera, ali onda je napravio FATALNU GREŠKU! Kruže glasine o njegovoj UŽASNOJ SMRTI!

Autor:

Svet

11.09.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čečenski lider Ramzan Kadirov (46) navodno je živog sahranio zamenika premijera svoje zemlje, preneo je ruski Telegram kanal „VČK-OGPU“ (800.000 pretplatnika), pozivajući se na izvore upoznati sa slučajem.

LIČNI LEKAR RAMZANA KADIROVA ŽIV ZAKOPAN? Izlečio je majku čečenskog lidera, ali onda je napravio FATALNU GREŠKU! Kruže glasine o njegovoj UŽASNOJ SMRTI!

Foto: Tanjug/AP, ЧГТРК "Грозни

Tanjug/AP, ЧГТРК "Грозни

Pisanje ovog Telegram kanala prenosi nemački Bild, a za navodno ubijenog Elhana Sulejmanova se kaže da je bio lični lekar. 

 

Tokom prošle godine mnogo se spekulisalo o Kadirovom zdravstvenom stanju, posebno početkom 2022. Čečenski lider se poprilično ugojio, delovao je veoma naduto i često nije mogao da otvori oči na video snimcima.

 

Tada se govorilo o mogućem problemu sa bubrezima, ali, kako navodi VČK-OGPU, Kadirov je počeo da veruje da je otrovan, a u to su ga ubedili njegovi pratioci. Navodno mu je njegov lični lekar dao određene injekcije - a Kadirov je verovao da mu je od njih postalo loše.

Kao rezultat toga, Sulejmanov je preko noći u oktobru 2022. razrešen mesta potpredsednika vlade. Tadašnja zvanična izjava glasila je da je on dao ostavku „svojom voljom“. Telegram kanal navodi da od tada više nije viđen.  Od tada na njegovom inače aktivnom Instagram nalogu takođe nema znakova života.  Navodno je Sulejmanov živ zakopan!

 

Sagovornici VČK-OGPU u Čečeniji kažu da Sulejmanova niko tamo nije video od oktobra 2022. godine, a priča se da je zverski ubijen i živ zakopan u zemlju.

 

„Ako je Kadirov zaista sumnjao u Sulejmanova, malo je verovatno da ćemo ga videti živog. Da je bilo reč o nečemu drugom, onda je možda u zatočeništvu i pokazaće njego snimak“, smatra sagovornik.

Sulejmanov je bio neuiobičajena osoba u Kadirovljevom krugu jer nije po nacionalnosti Čečen, već Lezgin (rođen u Bakuu). Drugo, on je profesionalac, profesor, specijalista hirurgije i onkologije, radio je u Nemačkoj i Moskvi, a od 2014. je zapravo počeo da služi kao jedan od ličnih lekara porodice Kadirov. Sulejmanovljevo glavno i omiljeno delo u Čečeniji bio je „Republikanski onkološki dispanzer“.

 

Izvor iz Čeka-OGPU ispričao je kako su se Sulejmanov i Ramzan Kadirov upoznali.

 

"Ramzan duguje Elkanu to što je jednom bukvalno spasao život njegovoj majci. Upoznali su se kada je Ramzanova majka ležala u Blohin centru. Elhan joj je posvetio posebnu pažnju. Mama je svom sinu rekla da je prvih dana napravio čudo, spasivši je i upoznala ga sa Ramzanom. On ga je odmah ga postavio za svog savetnika, a potom i za ministra. U stvari, Elhan je bio lekar porodice Kadirov."

Trenutno nema potvrde ovih tvrdnji,mada jedan čečenski Telegram kanal 1ADAT tvrdi da je Sulejmanov živ, i da radi u Moskvi, ali da je Kadirov zaista bio nezadovoljan njegovim lečenjem, i da je zato smenjen sa funkcije i - pretučen.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading