PRVO PRONAĐENA LJUDSKA GLAVA U KESAMA ZA ĐUBRE, A POTOM I DVE NOGE! Jezivi detalji zločina koji je šokirao Krit!

Autor:

Svet

18.07.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je ogradila celu fabriku DEDISA u Akrotiriju i pretresa sve kese sa đubretom, jednu po jednu.

PRVO PRONAĐENA LJUDSKA GLAVA U KESAMA ZA ĐUBRE, A POTOM I DVE NOGE! Jezivi detalji zločina koji je šokirao Krit!

Foto: www.profimedia.rs

Nema kraja horor priči koja se odvija u Haniji u Grčkoj nakon otkrića ljudske lobanje u Međuopštinskom preduzeću za upravljanje čvrstim otpadom. Kako javlja protothema.gr, pripadnici policije, koji vrše uviđaj, pronašli su dva donja ekstremiteta.

Priča koja je šokirala Krit otkrivena je u podne u utorak, kada su zaposleni u kompaniji pronašli, tokom procesa sortiranja mešanog otpada, ljudsku glavu u vreći.

Prema rečima lekara koji je pozvan na lice mesta, verovatno se radi o muškarcu azijskog porekla, starosti između 30 i 40 godina. Prema procenama, zločin je verovatno počinjen u poslednjih desetak dana. Ovo nije sigurno jer su visoke temperature verovatno ubrzale raspad ostataka, prenosi Telegraf.

Policijski izvori su za protothema.gr rekli da će se uviđaj na licu mesta nastaviti kako bi se utvrdili detalji, a biće proveren i kamion za smeće koji je prevozio kese sa ljudskim delovima.

Međutim, treba napomenuti da, prema istim izvorima, rešavanje slučaja neće biti nimalo lako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading