Radnica stradala kada je UPALA U MEŠALICU KARAMELE, fabrika pokušala to da ZATAŠKA!

Autor: Republika

Svet

27.10.2017

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinja Natalija Nemets (36) poginula je na poslu nakon što je upala u mešalicu punu sveže otopljene karamele u fabrici slatkiša "Slavjanka" u Belgorodu.

RepublikaFoto: youtube.com/sweetalices
Kada je Natalija upala u mešalicu, radnici nisu čuli ni glasa/Foto: Ilustracija

Šokirane kolege s posla veruju da se živa skuvala - videli su kako leži potopljena u karameli, iz koje su joj virile samo noge. Nisu mogli ništa da učine kako bi joj pomogli.

- Čistila je veliku mešalicu, koja je očito odjednom počela da radi i povukla ju je unutra. Živa se skuvala u karameli. Nismo čuli ni glasa - ispričala je Natalijina koleginica.

Lokalne novine Komsomolska pravda pišu da su radnici u jednom trenutku primetili da je nema na radnom mestu. Krenuli su da je traže i tada su ugledali njene noge kako vire iz mešalice vruće karamele. Spekuliše se o dve verzije - da se Natalija zbog vrućine u pogonu onesvestila, pa pala u mešalicu ili da se jednostavno spotakla. Pokrenuta je istraga, a prvi rezultati trebalo bi da budu poznati za 15 dana. 

Uprava fabrike isprva je pokušala da zataška bizarnu smrt zaposlene, ali detalji su procurili na internet. Navodno su radnici fabrike dobijali pretnje nadređenih u kojima ih teraju da ćute, ali sve je potvrdila istražna komisija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading