"NAŽALOST, NAJVEĆI KLOŠAR" Kamere uhvatile razgovor Zorana Milanovića i ministra odbrane, NEKOG SU GADNO OGOVARALI

Autor:

Svet

24.11.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i ministar odbrane Ivan Anušić imali su zvanični sastanak

"NAŽALOST, NAJVEĆI KLOŠAR" Kamere uhvatile razgovor Zorana Milanovića i ministra odbrane, NEKOG SU GADNO OGOVARALI

Foto: Tanjug/HINA

Tokom njihovog razgovora, kamere su uhvatile Milanovića kako kaže: “Nažalost, najveći klošar”. Anušić je sa osmehom odgovorio: “A to je tako”.

"Al' tad je bio... Tada se baš skupljao ološ“, odgovorio je Zoran Milanović.

Identitet osobe na koju su se odnosili nije jasan. Kada su ga pitali o “klošaru” o kojem je Milanović govorio, Anušić se nasmejao i rekao da ne zna i da se ne može setiti.

Zoran Milanović, rođen 30. oktobra 1966. godine, trenutno je predsednik Hrvatske, funkciju obavlja od 19. februara 2020. godine. Pre nego što je postao predsednik, bio je premijer od 2011. do 2016. godine i predsednik Socijaldemokratske partije od 2007. do 2016. godine.

Milanović je opisao sebe kao osobu sa “levim srcem i konzervativnom glavom”, ali je kritikovan zbog distanciranog pristupa prema rivalima i medijima. Tokom kampanje, obećao je da će Hrvatsku učiniti “normalnom, pristojnom” liberalnom demokratijom, sa jednakim društvom i nezavisnim pravosuđem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading