VIDIM SAMO MRAK, A TATA NE DIŠE: Osmogodišnji dečak spasao život ocu posle strašne nesreće, MALI HEROJ je ostao priseban u najtežem trenutku!

Autor:

Svet

19.09.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Drenovo - Кavadarci u Severnoj Makedoniji, otac i sin su zadobili teške povrede nakon što je njihov automobil sleteo s puta.

VIDIM SAMO MRAK, A TATA NE DIŠE: Osmogodišnji dečak spasao život ocu posle strašne nesreće, MALI HEROJ je ostao priseban u najtežem trenutku!

Foto: Facebook/Митко Јанчев

Ova strašna nesreća je završila srećno zahvaljujući hrabrom i odlučnom dečaku od samo osam godina.

Republika

Foto: Facebook/Митко Јанчев

 

 

Predsednik opštine Кavadarci, Mitko Jančev, je na svojoj Fejsbuk stranici podelio ovu neverovatnu priču. Automobil u kojem su se nalazili otac i sin odleteo je čak 22 metra od puta, što je ukazivalo na ozbiljnu nesreću. Ono što čini ovu priču posebno inspirativnom jeste činjenica da je osmogodišnji sin, i pored svojih povreda, preuzeo inicijativu i potražio pomoć za sebe i svog oca.

 

Gradonačelnik je opisao da je majka, u potpunoj zabrinutosti, pozvala dežurni broj 112 i prijavila da joj se sin javio i rekao da je vozilo kojim upravlja njen suprug sletelo s puta. Operater na broju 112 je odmah stupio u kontakt sa detetom koje je, iako uplašeno i šokirano, bilo sposobno da izrazi svoju situaciju i svoje povrede.

 

Republika

Foto: Facebook/Митко Јанчев

 

 

Paralelno s tim, drugi operater je obavestio Hitnu medicinsku pomoć i policiju, koji su odmah krenuli u potragu za vozilom koje se srušilo. Zahvaljujući hrabrom detetu i njegovoj kontinuiranoj komunikaciji s operaterima, automobil je brzo pronađen.

- Zahvaljujući stalnoj komunikaciji sa detetom, automobil je pronađen, a otac i sin sa teškim povredama prevezeni su iz Opšte bolnice Кavadarci u Skoplje. Bravo za našeg malog heroja koji je i pored povreda uspeo da se javi i zatraži pomoć. Sa rečima: "Vidim samo mrak, zaglavio sam se, boli me, a moj otac ne diše". Molimo se za njih - napisao je Jančev.

Republika

Foto: Facebook/Митко Јанчев

 

 

Otac i sin su prevezeni sa ozbiljnim povredama iz Opšte bolnice Кavadarci u Skoplje. Ova neverovatna priča o hrabrom osmogodišnjaku koji je u trenucima stresa i opasnosti pokazao izuzetnu hrabrost i odlučnost, ističe se kao primer izuzetne hrabrosti i reakcije u teškim situacijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading