POLUGOLA I VEZANA PRONAĐENA U ŠUMI: Meštani u strahu - još jedna žena nestala!

Autor:

Svet

17.08.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani ovog zabačenog sela su i dalje u strahu, jer kako kažu, u njemu žive uglavnom povratnici.

POLUGOLA I VEZANA PRONAĐENA U ŠUMI: Meštani u strahu - još jedna žena nestala!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Žena (50) iz sela Tumare, pronađena je u sredu u jezivom stanju. Naime, ona je bila polugola i vezana u šumi na planini Ozren u Bosni i Hercegovini. Žrtvi je odmah ukazana medicinska pomoć.

Iako još uvek nije poznato kako je došlo do kidnapovanja i mučenja nesrećne žene, kako se sumnja, napadač je ušao kroz prozor kuće.

Nažalost, meštani ovog zabačenog sela su i dalje u strahu, jer kako kažu, u njemu žive uglavnom povratnici. Ljudi su u panici, jer se od 30. jula traga za još jednom starijom meštankom Jovankom, pa postoji sumnja da je i ona kidnapovana.

- Kada se desio prvi nestanak, razgovarali smo sa porodicom i trudili se da sve ne eskalira u medije, posebno posle situacija koje su se desile, ali posle ovog jučerašnjeg događaja to je bilo nemoguće. Oni se plaše, a mi smo zabrinuti. Sarađujemo i sa opštinom Petrovac koja se graniči sa nama. Svi su uznemireni. Federalni ministar je tu, a tužilaštvo i policija pojačano učestvuju u potrazi za nestalima - rekao je za medije načelnik opštine Lukavac Edin Delić, kojoj pripada naselje Tumare.

Gordana Babić, ćerka nestale Jovanke, rekla je da dosadašnje potrage nisu dale rezultate.

- Nemamo ništa. Planinske službe radile su desetak dana. U nedelju, 13. avgusta, bio je veći pretres, proširili su potragu na oko 500 do 600 metara od kuće. Danas jedni idu u potragu, sutra drugi, sve je na dobrovoljnoj bazi - rekao je Babić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading