LETOVANJE U HRVATSKOJ PRETVORILO SE U NOĆNU MORU: Britansku novinarku probudio je poziv u gluvo doba noći - u pitanju je bio njen sin! BILA JE VAN SEBE

Autor:

Svet

13.08.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska novinarka Sara Vajn je u svojoj kolumnu opisala svoje iskustvo, pošto joj je taksista u Hrvatskoj zaključao sina i urlao na njega.

LETOVANJE U HRVATSKOJ PRETVORILO SE U NOĆNU MORU: Britansku novinarku probudio je poziv u gluvo doba noći - u pitanju je bio njen sin! BILA JE VAN SEBE

Foto: pixabay.com

Visina napojnice zavisi od zemlje do zemlje

U svom tekstu ona piše da ju je sin nazvao u 2:33 ujutro, što ju je prepalo.

„Uzela sam telefon i ostala šokirana. Bio je to moj sin, na odmoru u Hrvatskoj. Rekao je da ga taksista Ubera vozi nazad u apartman koji je unajmio s prijateljima. Ali, vozač je tražio dodatnih 60 evra, koje moj sin nije imao“, piše Vajn u u Dejli mejlu.

„Kad je moj sin odbio da plati, vozač je krenuo da urla na njega na hrvatskom, zaključao je vrata auta i nastavio da vozi dalje od apartmana, u drugi deo grada. Zaključan u autu sa ljutitim Hrvatom, sin me prestravljeno nazvao za pomoć. Bila sam van sebe“, piše Vajn.

Ona je napisala da je uspela da mu nekako pošalje novac preko e-bankarstva, a zatim je njen sin podigao gotovinu sa bankomata i platio taksisti. Vajn navodi da je ceo odmor u Hrvatskoj bio pun sličnih loših iskustava.

„Jedne večeri jedna devojka se odvojila od društva, a trojica muškaraca zaustavila su je i tražila da im preda sav novac i telefon. Rekli su da će je inače izbosti nožem“, piše Vajn i upozorava čitaoce na opasnosti zemalja kao što su Hrvatska ili Albanija.

"A svakoj mladoj osobi koja planira putovanje nakon ispita ili godinu za odmor u inostranstvu, poručujem ovo: ostanite trezni, ostanite zajedno – i, iznad svega, budite mudri. U suprotnom biste mogli da se nađete - sasvim bukvalno - u veoma gadnoj vožnji", poručila je na kraju kolumnistkinja Dejli mejla.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading