NESTALA LEPA TANIA (23) U DOBOJU, POLICIJA NA NOGAMA! Ni traga ni glasa od kanadske državljanke! (FOTO)

Autor:

Svet

05.07.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavi člana porodice, ona se udaljila iz stana neposredno pre podnošenja prijave, a na sebi je imala belu majicu, sivu trenerku, a na nogama nije imala obuću.

NESTALA LEPA TANIA (23) U DOBOJU, POLICIJA NA NOGAMA! Ni traga ni glasa od kanadske državljanke! (FOTO)

Foto: Printskrin

Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mere i radnje u cilju pronalaska Tanie Varajic (23) iz Kanade, čiji je nestanak Policijskoj stanici Doboj prijavljen juče oko 2 časa.

Prema izjavi člana porodice, ona se udaljila iz stana neposredno pre podnošenja prijave, a na sebi je imala belu majicu, sivu trenerku, a na nogama nije imala obuću, piše Srpskainfo.

- Devojka je sitnije građe, visine oko 163 cm, težine oko 54 kg, kratke smeđe kose (ošišana na 1 cm) i očiju plave boje - rekli su u PU Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje svim građanima ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istoj, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Apostol

29.07.2023 19:01

Devojka je živa, tražite je u Sarajevu, nalazi se u beloj kuci. Neka se ispitaju putnici sa kojima je doputovala.