Vozač poginuo na mestu! Automobilom sleteo s puta pa se prevrnuo na krov! Teška nesreća kod Negotina!

Autor:

Hronika

05.07.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video sam samo prevrnut automobil i čuo da je vozač preminuo. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je došlo do tragedije. U trenutku dok sam bio tamo nije se znalo ni ko je nastradao kao ni koliko ima godina, rekao je sagovornik koji je prolazio putem sa kog je automobil sleteo.

Vozač poginuo na mestu! Automobilom sleteo s puta pa se prevrnuo na krov! Teška nesreća kod Negotina!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Vozač automobila marke "fijat" poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod Negotina kada je sleteo s puta, pa se prevrnuo na krov.

Kako se nezvanično saznaje, strvična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6 sati na putu od Zaječara ka Negotinu kod sela Sikole.

- Vozač je sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Obaveštena je policija i Hitna pomoć koja je nažalost samo mogla da konstatuje smrt vozača. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina kretanja, a možda je čoveku i pozlilo - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je scena bila strašna.

- Video sam samo prevrnut automobil i čuo da je vozač preminuo. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je došlo do tragedije. U trenutku dok sam bio tamo nije se znalo ni ko je nastradao kao ni koliko ima godina - rekao je sagovornik koji je prolazio putem sa kog je automobil sleteo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading