TUGA DO NEBA! DEČAK (3) SLAVIO ROĐENDAN, PA SE UTOPIO U BAZENU: Detalji porodične tragedije u Puli, trenutak nepažnje bio koban!

Autor:

Svet

18.06.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trogodišnji dečak je u kući s bazenom slavio svoj rođendan, a na rođendanu su bili i deca i odrasli.

TUGA DO NEBA! DEČAK (3) SLAVIO ROĐENDAN, PA SE UTOPIO U BAZENU: Detalji porodične tragedije u Puli, trenutak nepažnje bio koban!

Foto: Profimedia, Tanjug/F. Krajinčanić

Dete se utopilo u bazenu

Bilo je dovoljno malo nepažnje da se dogodi velika porodična tragedija. U subotu u bazenu porodične kuće u Puli na Medulinskoj ulici utopio se trogodišnji dečak, piše Jutarnji.hr

- Dobili smo dojavu u 15.49 minuta i jedan je tim hitno poslan na adresu. Sproveli su sve postupke, no nažalost ništa se nije moglo više učiniti. Dete je bilo predugo u vodi i već je bilo ljubičasto. Poslan je još jedan tim, no nažalost nismo uspeli ništa učiniti. Za sve nas je to jako strašna situacija, a roditeljima je najteže - kazala je Gordana Antić iz Nastavnog zavoda za Hitnu medicinu Istarske opštine.

Kako se neslužbeno saznaje, trogodišnji dečak je u kući s bazenom slavio svoj rođendan, a na rođendanu su bili i deca i odrasli. Ipak, trenutak nepažnje doveo je do ove strašne tragedije.

Hitna pomoć prva je došla na adresu, a odmah je potom obavestila i policiju.

Antić je dodala da je nažalost reč o drugom slučaju u ovoj nedelji da je malo dete upalo u bazen, no nažalost ovaj put s kobnim posledicama.

- Ove nedelje imali smo takođe jedan slučaj kada je u Medulinu malo dete palo u bazen. Radi se o nemačkim turistima. Srećom uspeli smo ga spasiti. Ovaj put nažalost nismo. Posebno stradaju deca u dobi od 2 do pet godina od utapanja i dovoljan je mali trenutak nepažnje. Nažalost, imamo više slučajeva utapanja dece u bazenima, nego u moru, pa svakako bi trebalo skrenuti pažnju na to - zaključila je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading