DVOJE POGINULO, 13 POVREĐENIH! Autobus, koji je UDARIO U BRDO kod Trebinja, prevozio nastavnike osnovne škole u Banjaluci! Krenuli na Ostrog! (FOTO)

Autor:

Svet

17.06.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Trebinja povređeni su nastavnici i direktorka Osnovne škole Georgi Stojkov Rakovski iz Banjaluke.

DVOJE POGINULO, 13 POVREĐENIH! Autobus, koji je UDARIO U BRDO kod Trebinja, prevozio nastavnike osnovne škole u Banjaluci! Krenuli na Ostrog! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Nesreća se dogodila jutros u 6.30 u mestu Dražin Dol kod Trebinja, a poginuli su vozač autobusa i jedan putnik. Devet osoba je povređeno, piše Srpskainfo.

 

 

- Nastavnici su krenuli na radničku ekskurziju, a pored Trebinja planirali su da posete Dubrovnik i Ostrog - ispričao je sagovornik Srpskainfo.

U toku je uviđaj, a put iz pravca Trebinja je zatvoren.

Istragom koja će utvrditi tačne okolnosti teške nesreće rukovodi Okružno javno tužilaštvo u Trebinju.

Svi povređeni su hospitalizovani u trebinjskoj Bolnici.

- U Bolnicu Trebinje primljeno je trinaest pacijenata sa lakšim ili težim povredama. Dva pacijenta sa težim povredama smešteni u intenzivnu negu, nažalost, dva putnika od 37, koliko ih je bilo u autobusu, smrtno su stradali na licu mesta - potvrdio je za RTRS Nedeljko Lambeta, direktor Bolnice.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading