Dajkovića napali BATINAŠI DPS-a iz Vodovoda! Ukazao da ovo gradsko preduzeće ima čak 20 direktora i blizu 1.000 zaposlenih! (VIDEO)

Autor:

Svet

15.03.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajković je performansom želeo da ukaže na nepotizam i partijsko zapošljavanje u gradskom Vodovodu koji ima skoro hiljadu zaposlenih.

Dajkovića napali BATINAŠI DPS-a iz Vodovoda! Ukazao da ovo gradsko preduzeće ima čak 20 direktora i blizu 1.000 zaposlenih! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Na performansu Slobodne Crne Gore ispred podgoričkog Vodovoda napadnut je predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković sa svojim kolegama.

Ovaj mirni performans se nije svideo pojedinim DPS kadrovima te firme koji su psovali Dajkovića, dok su neki od njih i fizički nasrtali na predsednika Slobodne Crne Gore. Teže posledice su sprečene zahvaljujući Dajkovićevom timu koji je napadača sprečio da fizički ga napadne, iako je glasno uzvikivao "Srešćemo se mi Dajkoviću uskoro!“.

Dajković je tim povodom rekao sledeće: 

- Postali smo velika pretnja podgoričkim vlastima, pa me i ne čude ovakve necivilizovane reakcije i napadi. Današnjim performansom sam na kreativan način hteo da ukažem na nepotizam, korupciju i partijsko zapošljavanje u gradskom Vodovodu koji broji, verovali ili ne skoro hiljadu zaposlenih, kao da živimo u Njujorku, a ne u Podgorici. Najzad, nisu me uplašili, a ni zabrinuli. Uskoro oslobađamo Vodovod od partijskih parazita, ali i celu gradsku upravu - zaključio je Dajković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading