"I TI ĆEŠ BRZO ZA NJIM": Bosanski zvaničnik dobio pretnje SMRĆU zbog DŽEJA!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

06.12.2020

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH (VSTS) Milan Tegeltija izjavio je da je danas dobio pretnje smrću putem društvene mreže Tviter.

RepublikaFoto: printscreen/youtube
Džej Ramadanovski

Tegeltija je na svom Tviter nalogu napisao da je danas preminuo njegov omiljeni pevač Džej Ramadanovski, što je drugi nalog pod nazivom "RVI crveno" retvitovao i napisao "I ti ćeš brzo za njim".

Tegeltija je, kako prenose Nezavisne, rekao Srni da je ovu pretnju prijavio direktoru Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) Darku Ćulumu.

Nakon što je u javnosti objavljen video snimak Tegeltije, koji navodno namešta posao sudije sestri bivše članice tog saveta Milijane Buhe, zatraženo je da da ostavku na mesto predsednika VSTS. Održana je sednica Saveta na kojoj je izlgasano da on ostaje na njenom čelu, ali je delegacija Evropske unije u BiH saopštila da je ugled ove institucije "ozbiljno poljuljan" navodima o korupciji njenog predsednika Milana Tegeltije.

Tegeltija je ponovio da je reč o nezakonitim i neautentičnim radnjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading