ZBOG IŽIVLJAVANJA NAD NOVAKOM! Svetska anti-doping agencija POVUKLA konkretan POTEZ!

Autor:

Sport

24.11.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser bio izložen torturi protiv Velike Britanije.

ZBOG IŽIVLJAVANJA NAD NOVAKOM! Svetska anti-doping agencija POVUKLA konkretan POTEZ!

Foto: Tanjug/AP

Priznao je Novak Đoković da u blistavoj karijeri nije doživeo scenu, kao u meču protiv Velike Britanije, kada je bio prinuđen pred izlazak na teren da radi anti-doping test!

- Ja još nisam uradio kompletnu doping kontrolu, sledi mi krv. Čovek u ćošku sedi, satima me prati. Imao sam raspravu, jer evo za 20 godina i kusur karijere nije mi se desilo da mene doping kontrola, i ne samo mene, izabere. Dobio sam notifikaciju sat i po vremena pre meča. Iimam svoju rutinu i ne treba mi distrakcija. Da mi uzima krv, da razmišljam da li ću moći da dam urin - rekao je besno Novak i nastavio:

- Potpuno nelogična odluka. Kada sam pričao sa predstavnikom doping agencije, rekli su mi da je razlog bio da će biti jako kasno i da se pruži drugoj reprezentaciji vremena da se više odmori, ali sam im onda rekao da pobednik večerašnjeg duela ne igra sutra. Uvek sam podržavao da se testiram ja ili bilo ko, ali ne pred meč. Šta će to promeniti? Biću tu, kad se završi meč testirajte me. Meni predstoji vađenje krvi. Nadam se da će promeniti odluku.

Zbog ovakve situacije, kako "Sportal" saznaje, direktorka ADAS-a doktorka Vesić je jutros zvala već WADA (Svetska antidoping agencija), ne bi li dobila razjašnjenje situacije za dešavanja iz prethodne večeri oko doping kontrole, jer nigde na svetu nema da se doping kontrola vrši pred meč.

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, po završetku duela na konferenciji za medije Novak Đoković i Viktor Troicki otkrili su da je prvi reket sveta pre meča bio podvrgnut doping kontroli, a da su u jednom momentu želeli i da testiraju selektora Srbije.

- Čak su i mene startovali, ali su me pomešali sa Kecmanovićem. Rade svoj posao, šef im je rekao. Nema zezanja - otkrio je Troicki.

Srbija će za plasman u finale igrati u subotu od 12 časova protiv selekcije Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
neko

24.11.2023 15:46

anglosaksonski smradovi, uvek su bili goveda.

5okt kruna Nato agresije

24.11.2023 18:36

@neko - Misle da sve nagrade mogu da dele samo među sobom. Tako dele tzv noblesovu nagradu ali tu ne daju nikom da im se meša. Anglosaxonci su predatorska civilizacija.

Opanak

25.11.2023 10:49

Kada ce jednom nasi ljudi da shvate da u svetu nikada nije bilo ni prava ni pravde, uvek i jedino gola sila vlada i upravo kao sto ovde komentarisete, predatori i smradovi...ko zeli slobodu mora da bude vojno spreman uvek da se zastiti, tako je od kad je sveta a slabi i nemocni postaju lak plen, posebno ako zive tamo gde ima resursa prirodnih...sve svetske institucije su samo reality za vekile pare i uvek samo u interesu predatora...danas je prosto ogavno kako UN mirno gledaju na genocid cionista u Gazi, na proterivanje iz Karabaha, na izivljavanje siptara, ranije na genocid ustasa nad nehrvatima,...moze da se nabraja unedogled...cudno je jedino da svet to trpi i da se ranije nije homogenizovao protiv zlikovaca kojih je sve zajedno jedva 15% populacije, ali su uspeli da posvadjaju i vladaju ocito!!