NOVAK POSLE POBEDE: Moji anđeli mi daju snagu! Jedna od najboljih SEZONA U ŽIVOTU

Autor:

Sport

19.11.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković zadovoljan nakon pobede nad Sinerom u finalu Završnog mastersa.

NOVAK POSLE POBEDE: Moji anđeli mi daju snagu! Jedna od najboljih SEZONA U ŽIVOTU

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković ostvario je novi veliki uspeh u karijeri, pošto je u finalu Završnog mastersa u Torinu savladao domaćeg tenisera Janika Sinera sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Noletu je to sedma titula na prestižnom turniru, a prethodno je u tekućoj sezoni osvojio još i tri grend slema.

- Jako poseban momenat za mene. Ova sezona je jedna od najboljih u mom životu. Kruna je svakako pobeda ovde u Torinu protiv lokalnog heroja Janika Sinera. Igrao je fenomenalan tenis ove nedelje. Fenomenalan je. Veliki izazovi bili su ispred mene u prethodna dva dana. Pobedio sam dvojicu najboljih tenisera trenutno, pored mene i Medvedeva. Moram sam da pojačam ritam protiv njih, a ne da čekam da mi predaju pobedu. Danas sam odigrao taktički drugačije u odnosu na prvi meč sa Sinerom - prve su Novakove reči.

S tribina su ga ponovo bodrili sin Stefan i ćerka Tara.

- Oni su tako dobra deca. Oduvek sam želeo da igram pred njima. Sada su u godinama kada su svesni šta se dešava. Zahvalan sam što sam otac dva divna anđela. Oni mi daju snagu - dodao je Đoković, a potom se vratio finalu:

- Odigrao sam zaista fantastičan meč. Nametnuo sam svoj ritam od početka. Služio me servis sjajno. On je imao svoje šanse, ali sam ja ostao priseban. Nije bilo lako igrati pred ovom glasnom publikom. Ometali su me između servisa, bilo je tu svašta, ali se pobeda samo pamti - zaključio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading