NOVAKA IZDAO VELIKI PRIJATELJ: Znao sam da će Đoković izgubiti!

Autor:

Sport

04.08.2023

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega niko nije očekivao ovakvu izjavu.

NOVAKA IZDAO VELIKI PRIJATELJ: Znao sam da će Đoković izgubiti!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bugarski teniser Grigor Dimitrov verovao je u pobedu Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona. Mladi Španac je u meču za trofej slavio nad Novakom Đokovićem posle pet setova, iako je prvi izgubio veoma ubedljivo - 6:1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Grigor Dimitrov

- Dosta brzo sam uočio kako će se stvari odvijati. Osetio sam da je Alkaraz preuzeo kontrolu čak i nakon onakvog početnog seta. Bio sam fasciniran posmatrajući meč na tako visokom nivou, analizirao sam njihove poteze tokom ključnih poena. Iskreno, veoma me zanimalo videti njihovu dinamiku - izjavio je Dimitrov, a zatim dodao: 

- Moram da odam priznanje Alkarazu za način na koji je igrao u odlučujućim trenucima. To je bilo zaista nešto neverovatno za gledanje. Njegova pobeda me nije iznenadila. Igrao sam protiv njega već dva ili tri puta i donekle sam predosećao kako će se postaviti.

Đoković nije uspeo osvojiti peti uzastopni trofej u Londonu.

- Na kraju, ali svakako ne manje važno, Novaku treba priznati što je stigao do finala grend slema na tako spektakularan način. Biće veoma zanimljivo pratiti dalji tok njihovog sportskog rivalstva - istakao je Dimitrov.

Alkaraz sada vodi u međusobnim duelima sa Đokovićem sa 2:1 u pobedama. Novi mečevi nema sumnje doneće nova uzbuđenja i nadamo se pobede najboljem teniseru u istoriji - našem Novaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading