PROMENE NA ATP LISTI: Alkaras ozbiljno PRETI Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

24.04.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom teniseru se drma čelna pozicija.

PROMENE NA ATP LISTI: Alkaras ozbiljno PRETI Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Srpski teniser Novak Đoković se i dalje nalazi na prvom mestu ATP liste, uprkos tome što je takmičenje na Srpska openu završio već u četvrtini finala, porazom od Dušana Lajovića.

Đoković je započeo svoju 384. nedelju vladavine, pošto trenutno ima 7.135 ATP bodova, 365 više od Španca Karlosa Alkarasa, koji mu se dodatno približio, pošto je prošle nedelje uspeo da odbrani titulu na turniru u Barseloni.

Što se tiče ostalih članova Top 10, jedina promena se desila na trećem mestu, pošto je Rus Danil Medvedev uspeo da za 30 poena preskoči Kaspera Ruda, koji je od ovog ponedeljka ponovo četvrti teniser sveta.

Dalje na listi slede Stefanos Cicipas, poraženi iz finala u Barseloni, a za njim idu i Andrej Rubljov, Holger Rune, Janik Siner, Feliks Ože-Alijasim, kao i Tejlor Fric, koji je trenutno deseti teniser sveta.

Pobednik Srpska opena, Dušan Lajović, napravio je najveći skok ove nedelje, od čak 30 pozicija, pa je sada na 40. mestu na svetu, sa 994 bodova. Od ostalih naših igrača, Miomir Kecmanović je 33. sa 1.170 bodova, Laslo Đere je na 70. mestu sa 741 poenom, dok je u prvih 100 i Filip Krajinović, koji je sada 79. teniser sveta, sa osvojenih 711 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading