TO SE ČEKALO! Novakovi navijači su ODUŠEVLJENI! Cela Srbija je OVO želela da ČUJE!

Autor:

Sport

20.04.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se za četvrtfinalni meč na Srpska Openu.

TO SE ČEKALO! Novakovi navijači su ODUŠEVLJENI! Cela Srbija je OVO želela da ČUJE!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Nole je u međuvremenu saznao da će mu rival u borbi za polufinale Srpska Opena biti veliki prijatelj i saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Dušan Lajović, koji je savladao Francuza Barera.

Pred oko 300 najsrećnijih navijača, koji su mogli da prisustvuju treningu Novaka Đokovića u Banjaluci, srpski as je bio veoma raspoložen.

Ono što je, međutim, posebno obradovalo njegove navijače jeste činjenica da je prvi reket sveta trenirao bez steznika na ruci, budući da je u prethodnom periodu imao velikih problema sa laktom.

Povredu lakta srpski as je vukao još od Mastersa u Monte Karlu, kada se povredio takođe na jednom od treninga. Problemi su bili uočljivi i tokom meča drugog kola Srpska Opena protiv Francuza Luke Van Eša, koga je Nole eliminisao posle preokreta.

Foto: Starsport

 

Tada je, podsetimo, Đoković imao steznik oko ruke, da bi sredinom drugog seta odlučio da ga skine, kada je postao "onaj stari" Nole i počistio Francuza sa terena!

Danas je na treningu razoznim udarcima "terorisao" lopticu, vežbao u punoj snazi, pa su njegovi navijači poverovali da problem sa laktom nije ozbiljnije prirode i da polako sve to ostaje iza njega.

Treba reći da su Novakovom treningu prisustvovali i Đokovićev redovni sparing partner Karlos Gomez Erera, potom mlada nada srpskog tenisa Hamad Međedović i njegov brat Marko Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading