KRAJ SNOVA: Bez titule u Parizu, Kanađanin je ponovo bio koban!

Autor:

Sport

04.11.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš kraj sezone, katastrofa u poslednjem meču godine.

KRAJ SNOVA: Bez titule u Parizu, Kanađanin je ponovo bio koban!

Foto: Tanjug/AP

Feliks Ože-Alijasim ubedljivo je savladao Frensisa Tijafoa sa 2:0 (6:1, 6:4) u meču četvrtfinala Mastersa u Parizu i na taj način obezbedio sebi mesto među četvoricom najboljih.

Tijafo, koji iza sebe ima sezonu karijere, bio je prilično inferioran u meču sa kanadskim igračem, koji ga je savladao i treći put u isto toliko odigranih mečeva.

Ože-Alijasim je dominirao u prvom setu, pošto je već u drugom gemu stigao do brejka. U nastavku je napravio još jedan, pa je sa uverljivih 6:1 stigao do prvog seta.

Amerikanac je veći otpor pružio u nastavku meča, ali ni to nije bilo dovoljno. Kanađanin je napravio jedan brejk, u trećem gemu drugog seta, što mu je bilo sasvim dovoljno, pa je rutinski stigao do pobede koja ga vodi u polufinale Pariza.

Ranije tokom ovog turnira, Alijasim je obezbedio sebi i mesto na Mastersu u Torinu, gde će učestvovati osam najboljih tenisera u ovoj kalendarskoj godini.

U polufinalu, u pariskoj dvorani "Bersi", Ože-Alijasim će se sastati sa pobednikom meča u kom se sastaju Karlos Alkaras i Holger Rune.

Danas svoj meč četvrtfinala igra i Novak Đoković, koji se sastaje sa Lorencom Musetijem, a meč neće početi pre 19:30. Program u Parizu zatvaraju Stefanos Cicipas i Tomi Pol, a pobednici ova dva duela će odmeriti snage u sutrašnjem polufinalnom susretu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading