MOĆNI "DELFINI" - NI D OD DERBIJA: Srbija pregazila Mađare za polufinale!

Autor:

Sport

24.07.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delifini" melju! Vaterpolo reprezentacija Srbije je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva pregazila Mađarsku - 8:5.

RepublikaFoto: Starsport

Strašan vaterpolo igraju naši momci... Jesu Mađari podmladili ekipu, ali način na koji su Filipović i drugovi pregazili rivala zaista je impresivan.

Rival nije znao šta ga je snašlo. U odbrani smo bili sjajni, a već posle prve četvrtine bilo je jasno ko će slaviti. Rival nije dao gol, a izabranici Dejana Savića su čak četiri puta tresli mrežu.

Led je probio Prlainović, a onda su se ređali dobri potezi. Jakšić je pogađao, Filipović je diktirao tempo, a Srbija je plesala u bazenu. Gotovo svaki gol bio je iz izrađene akcije.

Mađari su tek pred kraj druge deonice postigli gol, a Srbija je rutinski do kraja završila posao. Pitanje pobednika se nije postavilo.

U polufinalu nas očekuje novi veliki derbi. Srbija će igrati protiv Hrvatske. Jedno je sigurno, ako "delfini" budu ovako igraili, uopšte nije bitno ko će biti na drugoj strani bazena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading