Fejzić - rođeni šampion

Autor:

Sport

24.07.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega u Vršcu svi poznaju i nema onog ko nema reči hvale za svestranog momka avanturističkog duha. Tek što je postao punoletan, Damir Fejzić (24) je branio boje Srbije na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i najavio da će biti ponos našeg tekvondoa u godinama koje slede.

RepublikaFoto: Starsport
Damir Frejzić

Damir je prvo međunarodno takmičenje imao sa 17 godina i od tada je učestvovao na preko 60 jakih turnira širom sveta, a broj osvojenih medalja odavno je postao dvocifren.

Član Tekvondo kluba Eurošped iz Vršca predstavljao je zajedno sa Marinom Dujićem svoj grad i klub na nedavno održanim Mediteranskim igrama u španskom Taragonu.

- Živim u neposrednoj blizini hale u kojoj se održavaju treninzi i, s obzirom na to da sam bio hiperaktivno dete, roditelji su me zajedno sa starijim bratom upisali na tekvondo. Odmah sam zavoleo taj sport i ta ljubav traje i dan-danas - priseća se Damir svojih početaka u razgovoru za Srpski telegraf.

Osim što je vrhunski borac na tatamiju, uspešan je student Sportske akademije, a gaji izuzetnu strast i ka biciklizmu.

- Od prvih para koje sam zaradio u sportu kupio sam bicikl za 1.000 evra, pre osam godina. Pedalanje na dvotočkašu mi predstavlja svojevrstan izduvni ventil. Osećam se odlično dok prelazim kilometre na bajsušu, a najdalje sam išao od mog Vršca sve do Maroka - otkriva ovaj srčani momak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading