TRAGEDIJA: POGINUO poznati moto vozač!

Autor:

Sport

23.02.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga u svetu moto sporta.

TRAGEDIJA: POGINUO poznati moto vozač!

Foto: printscreen twitter

Australijski motokros vozač Džejden Arčer (27) preminuo je nakon nesreće koja se dogodila tokom treninga. Nezgoda se dogodila dok je uvežbavao svoj prepoznatljiv trik, a Arčer je bio poznat širom sveta po svojim veštinama, posebno po tome što je prvi izveo trostruki okret unazad na Nitro Svetskim igrama u Brizbejnu u novembru 2022. godine.


Džejden Arčer je već sa 15 godina zaradio prvi ugovor zahvaljujući svom talentu. Tokom godina, gradio je svoje ime u svetu motokrosa i postao je izuzetno poznat kao osvajač medalje na X igrama 2023. godine. Bio je poznat po tome što je gurao granice mogućeg na motociklu do visina koje nikada pre nisu viđene.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jayden Archer (@jayoarcher)

 

Porodica i prijatelji Džeja Arčera, kao i organizacija Nitro, izrazili su duboku tugu zbog njegovog gubitka. U saopštenju organizacije istaknuto je da je Džejden bio oličenje strasti, napornog rada i odlučnosti, te da je imao pozitivan uticaj na one oko sebe. Takođe, istaknuto je da je bio sjajan čovek i prijatelj svima.


Ostaje da se pamti Džejden Arčer kao izuzetno talentovan motokros vozač koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu ekstremnih sportova. Svojim dostignućima i hrabrošću inspirisao je mnoge, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu u motokros zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading