Srpski MMA borci u Zaboku! Obećavaju apsolutnu dominaciju u kavezu!

Autor:

Sport

25.03.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zaboku pored Zagreba, održano je merenje pred predstojeći FNC5, MMA spektakl koji će se održati 26. marta, a na kojem će učestvovati veličanstvenih 5 boraca iz Srbije.

Srpski MMA borci u Zaboku! Obećavaju apsolutnu dominaciju u kavezu!

Foto: pixabay.com

Bokser

Gledaoce FNC5 očekuje bogat fight card od 10 borbi, a gotovo polovinu mečeva čine borci iz Srbije. Matija Bosančić i Djordje Bukvić iz "Unity Fight tima", Denis Jurakić i Marko Bojković iz borilačke akademije "Ahilej", ali i Aleksandar Janković iz Fight Company tima.
 
Srpski borac Aleksandar Janković u comain eventu, dočekuje hrvatskog borca Ivicu Truščeka u kategoriji do 75kg iz American Top tima.
 
Matiju Bosančića borca iz Unity Fight tima u oktagonu u srednjoj kategoriji očekuje Italijan Raffaele Stroppa, dok će  Djordje Bukvić u velteru imati priliku da porazi Pleurata Smajlija iz hrvatskog ATT-a.
 
MMA borac iz borilačke akademije Ahilej, Denis Jurakić u pero kategoriji ide na dvadestšestogodišnjeg Italijana Simone Danna, dok će njegov klupski kolega, dvadesetogodišnji Marko Bojković pokušati da izdejstvuje treću pobedu bez poraza, protiv Gruzijca Luke Giorgadzea.
Inače Marko Bojković je u svom maniru zabavio publiku, odgovarajući na provokacije svog rivala iz Gruzije tokom kontrolnog merenja, pa ni ovoga puta nije ostao dužan svom rivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Tagovi

Komentari (0)

Loading