ODRŽAN EVROPA KUP NA KOPAONIKU!

Autor:

Sport

10.02.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u ski centru Kopaonik, na stazi Crna Duboka, održan prvi Evropa kup u disiplini veleslalom za skijašice.

ODRŽAN EVROPA KUP NA KOPAONIKU!

Foto: Promo

 Na ovom izuzetno važnom takmičenju za skijaški sport učestvovalo je 52 takmčarke iz 15 zemalja širom sveta. Učšeće su uzele takmičarke iz Švajcarske, Slovenije, Švedske, Rusije, Nemačke, Austrije i drugih zemalja.

Republika

Foto: Promo

 

Prvo mesto osvojila je Moerzinger Elisa iz Austrije, drugo mesto osvojila je Wild Simone iz Švajcarske i treće mesto osvojila Luthman Jonna iz Švedske. 

Organizacija ovako velikog i značajnog takmičenja je veliko priznanje za Skijališta Srbije i Skijaški savez Srbije, jer su pokazali da su potuno spremni za organizaciju jednog od najvažnijih skijaških takmičenja. Ski centar Kopaonik je ovim pokazao da  po kvalitetu i tehničkoj spremnosti apsolutno parira evropskim ski centrima. To je pokazala i najveća ocena za pripremu staza za takmičenje, 10/ 10, koju je Svetska skijaška federacija dodelila za pripremu Crne Duboke. 

Republika

Foto: Promo

 

Organizacija Evropa kupa je samo korak ka dobijanju Svetskog kupa, koji očekujemo u narednom periodu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading