IGRA BEZOBRAZNO I IMA TAJNO ORUŽJE! Sesil je šampionka Evrope i pobeđuje jer je niko ne gleda u oči!

Autor: Republika

Sport

19.03.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sesil Ozerno je bila dvostruka šampionka Evrope u šahu, a osim umeća sa figurama na tabli, ističe se i po bujnom poprsju!

RepublikaFoto: Instagram/Cécile Haussernot
Sesil Ozerno ima tajne adute

Sesil je bila dvostruka šampionka Evrope i čak šest puta je osvajala titule u Francuskoj, te otuda i ne čudi što nosi titulu internacionalnog mastera.

U oktobru 2018. godine predstavljala je Francusku na Olimpijskim igrama u Batumiju, dok je u decembru 2020. osvojila svoju poslednju titulu - titulu šampiona u brzom šahu.

Međutim, Sesil veliku pažnju privlači i zbog svog atraktivnog izgleda zbog kog joj mnogi predlažu da se prijavi na izbor za Mis svoje zemlje.

Ono što Sesil odlikuje jeste i bujno poprsje i zato i ne čudi veliki broj komenatara na društvenim mrežama da retko ko može da se fokusira na partiju pored nje.

U nastavku pogledajte i njene fotke sa Instagrama i uverite se zašto je Sesil možda i najatraktivnija šahistkinja sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gio

19.03.2021 16:48

Ona Je svakog muskarca, em je prelepa em je majstor u sahu, sta vise treba.? nek joj je sa srecom na svakom sledecem turniru, ako jos uvek namerava da igra..