REŠIO DA PROGOVORI! Jokićev saigrač OTKRIO veliku tajnu Srbina! Rakija je KLJUČ svega! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.02.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome se dugo ćutalo.

REŠIO DA PROGOVORI! Jokićev saigrač OTKRIO veliku tajnu Srbina! Rakija je KLJUČ svega! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaš Denvera Pejton Votson, saigrač Nikole Jokića i jedan od najboljih mladih igrača NBA šampiona, otkrio je koliko srpski centar zaista voli košarku, iako je "Džoker" nekoliko puta pričao o tome da mu je to samo posao.

Naime, mladi Amerikanac je bio gost u Jokićevoj kući i prva stvar koju je primetio jeste mesto gde srpski centar drži sve svoje trofeje.

- Kada sam ušao bio sam zapanjen MVP trofejema. Ima veliku vitrinu sa loptama, trofejima, mrežama. Neverovatno, ali pogodi vas tek kada vidite drugi MVP trofej. Tada su ga promenili i to je bio jedini momenat kada možete da ga vidite - rekao je Votson u podkastu „The DNVR DNBA Show“.

Pejton je od starta nove sezone postao bitan igrač u rotaciji kod trenera Majka Meluona, a za 18 minuta na parketu beleži 7,1 poen uz 2,8 skokova. Srpski centar je imao veliki uticaj na to i među prvima je primetio potencijal Votsona.

- Sećam se poslednjeg plej-ofa, došao sam u njegovu kuću i sipao mi je, bio sam u fazonu "Brate, ovo je opasno po zivot - prisetio se Pejton.

- Da li se uvek desi kad uđes u Jokićevu kuću, da te odmah sačeka rakija? - usledilo je pitanje voditelja.

- On je pravi domaćin, tu su mu ćerka i žena učini da se osećate dobrodošlim - istakao je Votson.

Ono što je posebno zanimljivo da Votson i Jokić imaju zajedničku istoriju, pošto su snimili reklamu koja je ubrzo postala viralna u SAD.

Sve se odvilo na bazenu u okviru jednog hotela, gde je Jokić „objasnio“ koliko su slični hotelski bazeni i sedišta pored košarkaškog terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading