SRPSKI KOŠARKAŠ RASPLAKAO DEČAKA! Mali hodočasnik nije mogao da sakrije suze kad je video Aleksu

Autor:

Sport

29.11.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avramović pokazao kakav je čovek

SRPSKI KOŠARKAŠ RASPLAKAO DEČAKA! Mali hodočasnik nije mogao da sakrije suze kad je video Aleksu

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksa Avramović

Aleksa Avramović veliki košarkaš, a još veći čovek! Srpski košarkaš oduševio je dečaka Dušana Radojčića iz Pančeva, koji sa ocem Slavkom, osnivačem Udruženja "Ognjište", prelazi kilometre da bi pomogao drugima, doživeo je izneađenje koje mu je nateralo suze na oči.

Dušan je s ocem gostovao na RTS u emisiji "Jedan dobar dan" i tom prilikom je istakao da redovno prati košarka i da je navijač Partizana. Takođe i da mu je želja da upozna Aleksu Avramovića i Željka Obradovića.

Mali Dušan nije bio ni svestan da će mu se ta želja ostvariti na neki način, pošto mu je Aleksa poslao poruku preko video bima. 

Republika

Foto: Printscreen

Najmlađi hodočasnik Dušan

 

Ćao, Dušane! Veliki pozdrav za tebe i svaka ti čast na tome što radiš - kazao je Avramović Dušanu.

Maleni hodočasnik, prvo je razorogačio oči od iznenađenja, a ni minut nije prošlo kako su niz maleno i lepo lice potekle suze.

Radojčići su kroz humanitarno udruženje Ognjište mnogima pomogli. Počeci sežu od Smederevske Palanke, a onda su se njihove akcije proširile i na druge krajeve u Srbiji.

Bila je tužna priča u Smederevskoj Palanci, i ja sam svoja osećanja izložio na društvenim mrežama, što bi rekli na papir. Prvo su prijatelji iz počeli da se javljaju i zamolili da nešto organizujem. Onda se pojavila i mala Vanja iz Kragujevca - podsetio je Slavko na početak svog humaniranog rada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading