TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN MILJENIKA GROBARA: "Na silu želi da bude predsednik, PRETI LJUDIMA"!

Autor:

Sport

28.10.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravni odbor od osam članova održao je sednicu u Podgorici bez saglasnosti predsednika Pekovića.

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN MILJENIKA GROBARA: "Na silu želi da bude predsednik, PRETI LJUDIMA"!

Foto: TikTokPrintscreen

Bivši košarkaš Partizana i miljenik "grobara" Nikola Peković našao se na udaru u Crnoj Gori. Otrovne strelce prema njemu je uputio Veselin Barović, član UO KSCG i bivši predsednik Saveza.

Upravni odbor od osam članova održao je sednicu u Podgorici bez saglasnosti Pekovića, kojeg žele da smene. S druge strane, predsednik Peković se poziva na slovo Statuta da sednicu može da sazove samo predsednik.

- Kada je Nikola Peković shvatio da nema većinu naspram Igora Lukšića, on je preko klubova minirao većinu i ta Skupština nije organizovana. U međuvremenu ministar sporta objavio je da je on u mandatu, a mi smatramo da nije jer je istekao mandat - rekao je  Barović i dodao:

- Dobili smo odgovor samo da je Peković u mandatu i ništa preko toga, bez objašnjenja i tu nastaje cirkus. Hoće na silu da ostane predsednik, a nemamo ligu, nema finansiranja, nema sponzora. Novembarska plata se ne može primiti, KSCG je u minusu 300 hiljada evra.

Zatim je izneo teške optužbe.

- Seniorski kalendar je ugrožen, čekamo prozore, čekamo ABA ligu, ali njega to ne interesuje. Raskinuo je sponzorski ugovor, nije naveo razloge za to. Bili smo najugledniji savez u Crnoj Gori, a sada smo došli do toga da smo zastiđe. Pekoviću ne pada na pamet da organizuje sednicu, kako bi liga konačno počela. Prete ljudima po Pljevljima i Nikšiću, a pričaju o pritiscima sa naše strane. Pozivam bilo koga ko ima nešto da kaže ili da je doživeo pretnju sa naše strane. Mi samo želimo da Savez počne da funkcioniše, jer ovako srljamo ka propasti naše košarke - zaključio je Veselin Barović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading