SRBIN PREŽIVEO PAKAO U ATINI! U jednom trenutku NISAM osećao NOGE!

Autor:

Sport

07.10.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Olimpijakosa pobedom su otvorili takmičenje u novoj sezoni Evrolige.

SRBIN PREŽIVEO PAKAO U ATINI! U jednom trenutku NISAM osećao NOGE!

Foto: Euroleague.net

Crveno-beli iz Pireja su na startu savladali najljućeg rivala Panatinaikos u "Nikos Galis" dvorani posle produžetka rezultatom 88:78.

Među najefikasnijim pojedincima u timu crveno-belih bio je Nikola Milutinov, koji je meč završio s 15 postignutih poena.

- Bio je ovo lep način da otvorimo takmičenje, uprkos brojnim izostancima. Znali smo da će biti drugačija utakmica u odnosu na Superkup Grčke. Znali smo da će biti čvrsti, da će igrati na snagu, ali smo i verovali da ćemo dobiti utakmicu ako ostanemo kompaktni - rekao je Milutinov.

Osvrnuo se reprezentativac Srbije na podatak da je na parketu proveo gotovo 36 minuta:

Foto: Euroleague.net

Nikola Milutinov "zakucava" u meču protiv Panatinaikosa

- U jednom trenutku je bilo teško, noge su mi bile odsečene, nisam ih osećao. Kada smo ušli u produžetak nisam želeo da odustanem. Imam sutra i prekosutra vremena da se odmorim, hteo sam da pomognem, želeo sam da pružim sve u timu - napominje bivši igrač moskovskog CSKA.

Produžetak je umesto nastavka drame doneo rutinsku pobedu crveno-belih koji su serijom 12:0 obezbedili prve bodove.

- Ovo je nešto što je u DNK tima, Kostas je i dalje član starog tima, gura nas svaki dan. Srećan sam što imam priliku da ponovo radi ovde", rekao je Milutinov koji je zatim govrio Vokapu i Vilijams Gosu: "Bili su neverovatni. Nisu bili samo oni, već i Alek Piters i Isaija Kanan... Svaki igrač je imao doprinos. Potrebni su vam svi igrači da biste dobili utakmicu poput ove - istakao je Milutinov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading