ZVEZDA MERIDIANBET ILI PARTIZAN? Mirotić POTPISAO?! Poznato gde nastavlja KARIJERU!

Autor:

Sport

15.07.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji košarkaš Barselone Nikola Mirotić nastaviće karijeru u Srbiji.

ZVEZDA MERIDIANBET ILI PARTIZAN? Mirotić POTPISAO?! Poznato gde nastavlja KARIJERU!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Završena je najveća transfer sapunica ovog leta! Nikola Mirotić se i definitivno rastao sa Barselonom, a u novoj sezoni nosiće dres Partizana!

Proslavljeni reprezentativac Španije, kako prenosi "Telegraf", potpisao je ugovor sa crno-belima, čije će boje braniti u narednom ciklusu KLS, AdmiralBet ABA lige i Evrolige.

Prethodnih meseci najviše se pričalo o transferu Mirotića, interesovali su se KK Crvena zvezda Meridianbet, Olimpijakos, Olimpija iz Milana... a pošto se rastao ovog vikenda sa Barselonom, crno-beli su bili najbrži i obezbedili potpis jednog od trenutno, najboljih košarkaša Evrope.

Republika

Foto: Starsport

 

Očito da poziv najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića, sjajni centar nije mogao da odbije, pa će crnogorski košarkaš u narednom periodu uveseljavati navijače klluba iz Husmke.

Mirotić je, prema pisanju "Telegrafa", sa Partizanom potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju produženja na još jednu sezonu.

Podsetimo, pre Mirotića, crno-beli dres su zadužili povratnik iz minhenskog Bajerna Ognjen Jaramaz i Poljak Mateuš Ponitka, koji je stigao iz grčkog Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading